TRANSPORT PERSOANE IASI-ODENSE-IASI

Transport persoane Iasi Odense la adresa

 Curse autocar Iasi -Odense,efectuam plecari cu autocarul si  microbuzul in zilele de Luni , Joi , Sambata din Iasi-Odense, transportul efectuandu-se la adresa dorita de fiecare client.

Plecari Iasi – Odense autocar

Odense este al treilea mare oras ca marime din Danemarca, avand o multime de obiective turistice de vizitat, deoarece exista teatru, gradina zoologica, catedrale impunatoare, muzee, case vechi. Deci din orice motiv ati dori sa calatoriti in Odense o puteti face cu placere.

 Transport autocar si microbuz la adresa Iasi – Odense

Suntem interesati sa va asiguram un transport confortabil de aceea am pus la dispozitia dumneavoastra autocare si microbuze spatioase si dotate cu utilitati pentru a parcurge o calatorie confortabila.

Bilete autocar Iasi – Odense

Costul unui bilet este de 150 € si include 50 kg bagaj. Copii cu varsta mai mica de 10 ani au o redudere de 20 € din pretul biletului. Iesirea din tara se face pe la vama Bors din Oradea . Pe traseu ve-ti avea o masa calda gratuit din partea agentiei noastre unde speram sa va relaxati si sa avem un timp bun petrecut impreuna.

Zilele de retur din Odense-Iasi sunt Luni, Miercuri si Sambata.

Dorim sa va ajutam cu mai multe relatii dar si pentru rezervari de aceea  va asteptam la sediul nostru din str. Silvestru nr. 3 vis-a-vis de Mcdonald de unde se face si imbarcarea persoanelor pe traseul Iasi-Odense sau sa ne contactati la nr. tel. 0232.213.881 — 0749.473.468. – 0731.770.975.

Plecari Iasi Odense
Transport persoane Iasi Odense