TRANSPORT PERSOANE IASI-LONDRA-IASI

Transport persoane Iasi -Londra ,Anglia la adresa

 Eurotrans efectueaza transport persoane Iasi – Londra cu autocarul pentru mai multe rute in Anglia.

Curse autocar Iasi – Londra ,am decis acum cativa ani in urma cu toti colaboratorii nostri ca este bine ca sa infiintam acest tip de transport la adresa, deoarece credem ca este foarte util tuturor calatorilor, acestia putand sa stea lejer si comod pe parcursul calatoriei pana ajung la destinatie. Ora nu va mai fi o problema atunci cand esti dus la codul postal din Londra, si nici nu ve-ti mai deranja pe cei ce va asteapta.

Cursele de autocar Iasi – Londra la adresa

Traseul Iasi – Londra se parcurge cu autocare moderne spatioase, si soferi perfectionati si amabili. Plecam din Iasi pana la Londra cu autocarul iar acolo microbuzele noastre asteapta pentru a prelua calatorii pe diferite rute pentru a fi dusi la adresa dorita.

Londra este un oraș trepidant, viu, de multe ori răcoros, dar atât de cosmopolit și înseamnă infinit mai mult decât obiectivele turistice: înseamnă viața de după lăsarea serii din Soho, Covent Garden, plimbări pe Tamisa, piețe pop-up cu tot felul de lucruri avangardiste, ceai într-un loc tradițional, cumpărături în faimoasele magazine second-hand frecventate chiar de multe celebritătăți sau una dintre activitățile mele favorite: un pub după 5 o’clock, când toată lumea se oprește pentru un pahar după muncă, cu colegii. Dar sunt și acele simboluri ale Londrei, locuri prezentate în documentare, în filme, locuri unde s-a scris istoria sau care adăpostesc comori inestimabile. Despre acestea în articolul de azi.

Zilele de plecare Iasi –Londra

Dispunem de transport international de persoane in fiecare saptamana , 5 zile fara nici o intrerupere in afara de zilele de sarbatori legale atunci cand programul mai poate suferi modificari.

Luni , Joi,  Sambata – plecare la ora 09.30 din fata agentiei Eurotrans vis-a-vis Mcdonald

Marti -09.00

Vineri -08.00 din fata Garii

De la Iasi –Londra aveti posibilitatea sa calatoriti in orice scop doriti, turistic, la munca, sau pentru a incheia afaceri.

Costul biletului din Iasi –Londra

Preturile difera , in functie de zile, de calitate, si deasemeni  copii beneficiaza de reduceri.

Luni – 100 lire -Queensbury , 115 lire – Gara Victoria, 125 lire la adresa in Londra

Joi -100 lire -Queensbury, 115 lire -Gara Victoria , 125 lire la adresa in Londra

Sambata -100 lire -Queensbury, 115 lire -Gara Victoria, 125 lire la adresa in Londra

Marti – plecare ora 10.00 -pret 100 euro pana la Victoria

Joi -plecare ora 13.30 – pret 100 euro pana la Victoria

 Cei care au un animal de companie si doresc sa calatoreasca impreuna o pot face doar in zilele de Luni, Joi, si Sambata la pretul de 100 lire si sa aiba toate actele necesare si vaccinurile la zi.

  • Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.
  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.
  • Pentru grupuri de minim 5 persoane se negociaza telefoni reduceri.

Bagajele ce pot fi luate cu dumneavoastra au un numar de 45 kg de persoana, ce este peste se achita pret suplimentar.

Londra – Iasi se efectueaza in zilele de Marti, Joi si Duminica la pretul de 100 lire rezervarile se pot face telefonic si plata cand va urcati in autocar.

Suntem la agentia noastra  Eurotrans de pe Silvestru nr. 3  vis – a-vis de Mcdonald de la 09.00 – 16.00 zilnic, iar pentru cei ce nu se pot deplasa putem sa raspundem la telefon la numerele:

0232.213.881.  – 0749.473.468. – 0731.770.975.

Transport international Iasi- Londra cu autocar la adresa

Curse autocar Iasi Londra
Transport persoane Iasi Londra