Transport persoane Iasi Leicester Iasi

Transport autocar Iasi Leicester la adresa

Transport persoane Iasi Leicester puteti sa obtineti prin intermediul agentiei Eurotrans, care va poate oferi servicii de calitate si comfort. Dispunem de mai multe curse pe saptamana cu plecare din Iasi din fata agentiei si cu sosire in Leicester la adresa dorita.
O vacanta , un concediu, la munca sau afaceri, idiferent de scopul si durata vizitei in Leicester puteti sa calatoriti comod si fara alte griji pana la cei dragi.

Transport persoane Iasi – Leicester

Iasi – Leicester se poate efectua cu autocare si microbuze frumos dotate ca cei ce calatoresc cu noi sa fie multumiti de serviciile oferite de noi.

Plecari Iasi – Leicester – Leicester – Iasi

Zilele de plecare pentru acest traseu sunt Luni, Marti, Joi, Vineri si Sambata cu plecare la ore diferite din Iasi. Imbarcarea este din fata Agentei Eurotrans Filaret vis-a-vis de Mcdonald .

Leicester  – Iasi se efectueaza – Marti, Joi , Duminica.

Bilete autocar Iasi – Leicester

Pretul biletului de autocar din Iasi Leicester difera de zilele de plecare , dar si de tipul transportului pentru ca avem si curse cu autocarul, dar si curse de microbuz pentru cei ce doresc sa ajunga mai rapid in Leicester. Costul unui bilet poate fi si in euro si in lire, fiecare cursa avand pretul ei.

In costul biletului este inclus si 45 kg de baga de persoana, plus un bagaj de mana care il ve-ti lua sus in autocar.
Pe parcursul traseului Iasi – Leicester calatorii sunt serviti cu o masa calda, cu pauze pentru anumite cauze, cu filme si muzica in autocar, toate acestea pentru a fi cat mai relaxati posibil pana veti sosi la adresa dorita.
Va asteptam pentru detalii si rezervari de loc la agentia Eurotrans vis-a-vis de Mcdonald la Gara de unde puteti sa achizitionati si bilet pentru calatorie.
0749.473.468. – 0731.770.975. – 0232.213.881.

Plecari Iasi Leicester
Iasi Leicester transport autocar