TRANSPORT PERSOANE IASI-KOLDING-IASI

Transport persoane Iasi Kolding la adresa

Transport autocar  Iasi-Kolding va oferim posibilitatea de a calatori pe ruta aceasta  la adresa dorita de dumneavoastra punandu-va la dispozitie in zilele de Luni -Joi – Sambata curse regulate Iasi – Kolding cu autocarul care va transporta pana in Germania Nurnberg, iar de acolo microbuzele noastre  dotate corespunzator va vor prelua  pentru o calatorie frumoasa si in siguranta la adresa dorita.

Curse autocar Iasi -Kolding

 

Plecarea din Iasi-Kolding este de la sediul nostru Eurotrans Filaret din str. Srapungerii Silvestru nr. 3 vis a vis de McDonalds la ora 10.00.

Destinatiile unde ajungem in Danemarca : Padborg, Flensburg, Kolding, Esbjerg, Vejle, Herning, Aarhus, Randers, Hobro, Viborg, Aalborg, Odense.

Bilete autocar si Bagaje Iasi -Kolding

Pretul este de 150 € si include si bagaj care se depune la cala autocarului dar si bagajul de mana care il ve-ti lua in interiorul autocarului. Fara nici un alt cost ve-ti ajunge in siguranta la adresa dorita fara sa va mai folositi si de un alt mijloc de transport .

Transport Kolding – Iasi efectuam in zilele de Luni, Miercuri, Sambata iar pretul pana la Iasi este tot 150 € iar daca luati bilet dus-intors aveti o reducere de 10 €.
Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la nr. 0232.213.881 — 0749.473.468.-0731.770.975.

Curse autocar Iasi Kolding
Transport persoane Iasi Kolding