Transport persoane Iasi Horsens

Transport autocar Iasi Horsens

Transport persoane Iasi – Horsens, efectuam plecari cu autocarul si  microbuzul in zilele de Luni- Joi- Sambata .

 Iasi-Horsens, transportul efectuandu-se la adresa dorita de fiecare client. Suntem interesati sa va asiguram un transport confortabil de aceea am pus la dispozitia dumneavoastra  autocare si microbuze spatioase si dotate cu utilitati pentru a parcurge o calatorie confortabila.

Plecari si Bilete autocar Iasi -Horsens

Cursele Iasi Horsens sunt regulate adica in fiecare saptamana trei zile dus si normal ca avem si trei zile in care ne intoarcem din Horsens – Iasi , si anume – Luni – Miercuri – Sambata.  Horsens este un oras destul de mare in Danemarca, am inteles ca e al 10-lea ca marime cu cladiri nu foarte impunatoare dar tipice arhitecturii intregii tari.

Costul unui bilet este de 150 € si include 50 kg bagaj. Copii cu varsta mai mica de 10 ani au o redudere de 20 € din pretul biletului. Iesirea din tara se face pe la vama Bors din Oradea .

Horsens -Iasi , dispunem de transport trei zile pe saptamana si anume Luni, Miercuri si Sambata cu imbarcarea persoanelor de la adresa.

Dorim sa va ajutam cu mai multe relatii dar si pentru rezervari de aceea  va asteptam la sediul nostru din str. Silvestru nr. 3 vis-a-vis de Mcdonald de unde se face si imbarcarea persoanelor pe traseul Iasi-Horsens sau sa ne contactati la nr. tel. 0232.213.881 — 0749.473.468. – 0731.770.975.

Curse transport Iasi Horsens
Transport autocar Iasi Horsens