TRANSPORT PERSOANE IASI-HADERSLEV-IASI

Transport persoane Iasi Haderslev la adresa

  Transport autocar  Iasi Haderslev,  va oferim posibilitatea de a calatori pe ruta Iasi-Haderslev la adresa dorita de dumneavoastra punandu-va la dispozitie in zilele de Luni – Joi – Sambata curse regulate cu autocarul si  microbuz dotate corespunzator pentru o calatorie frumoasa si in siguranta.

Curse transport Iasi -Haderslev cu autocarul

Cursele efectuate cu autocarul pe ruta Iasi Haderslev  sunt benefice deoarece stati comod pana la destinatie. Autocarele cat si microbuzele noastre sunt moderne si pot da o atmosfera placuta pe parcursul calatoriei.

Bilete autocar Iasi – Haderslev

Biletele se pot procura direct de la agentia noastra cu cateva zile inainte de a va decide plecarea, sau se pot face rezervari telefonic si achitarea biletului in ziua plecarii. Pretul biletului din Iasi Haderslev este de 150 € si va transporta pana la destinatia dorita.

Transport autocar Haderslev – Iasi 

Aveti posibilitatea sa alegeti una din trei zile in care venim din Haderslev catre Iasi si anume in zilele de Luni – Miercuri – Sambata. Preluarea persoanelor din Haderslev va fi tot de la adresa si sosirea in Iasi va fi la Mcdonald.

Plecarea din Iasi este de la sediul nostru Eurotrans Filaret din str. Srapungerii Silvestru nr. 3 vis a vis de McDonalds la ora 10.00.
Destinatiile unde ajungem in Danemarca : Padborg, Flensburg, Kolding, Esbjerg, Vejle, Herning, Aarhus, Randers, Hobro, Viborg, Aalborg, Odense, aceastea nu sunt singurele destinatii unde ajungem sunt doar orasele principale, dar noi ne abatem la orice adresa doriti dumneavoastra. 

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la nr. 0232.213.881 – 0749.473.468 .- 0731.770.975.

Plecari Iasi Haderslev
Transport autocar Iasi Haderslev