Transport persoane Iasi Fredericia

Transport autocar Iasi Fredericia la adresa

 Iasi Fredericia curse autocar,  va oferim posibilitatea de a calatori pe ruta Iasi-Fredericia la adresa dorita de dumneavoastra punandu-va la dispozitie in zilele de Luni – Joi – Sambata curse regulate cu autocarul si  microbuz dotate corespunzator pentru o calatorie frumoasa si in siguranta.

Plecari Iasi -Fredericia cu autocarul

Fredericia este un oras din Danemarca unde puteti sa ajungeti prin intermediul agentiei noastre catre destinatia dorita, la bolc, la casa, la hotel, oriunde ar fi .

Bilete autocar Iasi – Fredericia

Biletele se pot procura direct de la agentia noastra cu cateva zile inainte de a va decide plecarea, sau se pot face rezervari telefonic si achitarea biletului in ziua plecarii. Pretul biletului este de 150 € si va transporta pana la destinatia dorita.

Transport Fredericia – Iasi

Aveti posibilitatea sa alegeti una din trei zile in care venim din Fredericia catre Iasi si anume in zilele de Luni – Miercuri – Sambata.

Plecarea din Iasi este de la sediul nostru Eurotrans Filaret din str. Srapungerii Silvestru nr. 3 vis a vis de McDonalds la ora 10.00.
Destinatiile unde ajungem in Danemarca : Padborg, Flensburg, Kolding, Esbjerg, Vejle, Herning, Aarhus, Randers, Hobro, Viborg, Aalborg, Odense, aceastea nu sunt singurele destinatii unde ajungem sunt doar orasele principale, dar noi ne abatem la orice adresa doriti dumneavoastra. 

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la nr. 0232.213.881 – 0749.473.468 .- 0731.770.975.

Iasi Fredericia
Curse autocar Iasi Fredericia