TRANSPORT PERSOANE IASI-DUSSELDORF-IASI

Pret  133 €

Cursa directa Iasi-Dusseldorf zilnic cu autocarul la pretul de 133 de €. Cursa noastra pleaca din parcare de la Billa -Gara la ora 23.00. Punem la dispozitia dumneavoastra pentru plecarea din Iasi-Dusseldorf transport cu autocarul , fiind utilat cu aparatura de ultima generatie pentru comfortul dumneavoastra.

Facem si o scurta prezentare a orasului Dusseldorf . Orasul este un important centru financiar, al doilea dupa Frankfurt. Orasul este cunoscut la nivel international pentru cultura sa cosmopolita. Este un important centru urban si are un aer comercial plin de banci, birouri industriale, zgarie-nori.

Dusseldorf este impartit cumva in doua parti, partea moderna si partea veche. Partea stanga este partea cea moderna cu cladiri noi din sticla si metal iar pe partea veche strazi inguste, biserici vechi.

Printre obiectivele turistice din Dusseldorf sunt si Bazillica, Sfantul Lambertus, Castelul Jagardorf si Conacul Benrath. Aveti o varietate de obiective turistice de vizitat de aceea va asteptam pentru rezervari.

Detalii despre pret:

bilet dus-133 € , bilet dus-intors-245 €, copii, elevi, studenti si pensionari au reduceri avantajoase din pretul biletului. Pentru a obtine mai multe detalii va rugam sa ne contactati la 0232.213.881 — 0749.473.468.

pletl 7