TRANSPORT PERSOANE IASI-DORTMUND-IASI

  Transport persoane Iasi Dortmund zilnic dar si  la adresa

Prin Agentia noastra puteti beneficia de transport persoane pe ruta Iasi-Dortmund in interes de serviciu sau sa il vizitati ca si turisti. Transportul Iasi-Dortmund este regulat cu plecare la ora 23.00 din Parcarea magazinului Billa.

Transportul este cu microbuzul din Iasi-pana in Brasov, iar apoi din Brasov-Dortmund cu autocarul.  Microbuzul, sau  autocarul sunt doua mijloace de transport dotate corespunzator pentru a calatori in siguranta.

Biletul de calatorie Iasi-Dortmund doar dus este de 133 € iar pretul unui bilet dus-intors este de 245 € . Daca plecati din Iasi la ora 23.00 ajungeti in Dortmund dupa o zi si jumatate la ora 04.30.

De reduceri pentru biletul Iasi-Dortmund beneficiaza copii, elevii, studentii si pensionarii. Ca si bagaj aveti inclus in pretul biletului 70 de kg adica 2 valize pentru cala autocarului si o geanta de mana pentru interiorul autocarului.

O scurta caracterizare despre Orasul Dortmund . Dortmundul este printre orasele mari din zona Ruhr. Este un oras cu cateva atractii majore care merita a fi vizitate. Pe langa Muzee si Galerii de arta orasul detine cateva parcuri, o gradina zoologica, cladiri istorice, monumente si biserici medievale.

Turistii care doresc sa achizitioneze marfa moderna, articole sportive o pot face pe strada Bruck. Iubitorii de natura se pot plimba prin Gradinile orasului Stadgarten sau Parcul Westfalenpark. Si Bisericile medievale sunt o adevarata opera istorica a Orasului Dortmund.

Iasi-Dortumund si Dortmund-Iasi zilnic cu autocarul. Pe aceasta ruta oferim importante reduceri pentru copii, elevi, studenti si pensionari, deasemeni pe parcursul traseului oferim o masa calda in Ungaria. Puteti sa va reintoarceti din Dortmund – Iasi zilnic cu plecare la ora 04.30 de la Steinstrase nr 39. Autogara langa Gara.

Dispunem si de transport la ADRESA curse oferite in zilele de Luni, Joi si Sambata la pretul de 130 euro bilet adult iar copii intre 2-10 ani au o reducere de 20 euro , in aceasta suma aveti dreptul la 45 lg bagaj de persoana. Transportul la adresa este foarte convenabil indiferent din ce motiv doriti sa faceti acest traseu deoarece calatorii nu vor mai fi nevoiti sa stea prin gari sau autogari pentru alte transporturi si nici sa deranjati persoanele care va asteapta.

Relatii si rezervari la tel. 0232.213.881 — 0749.473.468 – 0767.021.208. sau direct la sediul nostru.

GERMANIA 3