Transport persoane Iasi Bradford

Transport autocar Iasi Bradford la adresa

Transport persoane Iasi Bradford puteti sa obtineti prin intermediul agentiei Eurotrans, care va poate oferi servicii de calitate si comfort. Dispunem de mai multe curse pe saptamana cu plecare din Iasi din fata agentiei si cu sosire in Bradford la adresa dorita.
O vacanta , un concediu, la munca sau afaceri, idiferent de scopul si durata vizitei in Bradford puteti sa calatoriti comod si fara alte griji pana la cei dragi.

Transport persoane Iasi – Bradford

 Bradford- industria textilă a fost uşor specializată în funcţie de locaţie, în Anglia, iar in Bradford specializata in worsteds – pânză fină de calitate realizate din lână. Termenul “lânos” a fost aplicat la pânză de calitate mai mică. În ciuda dezvoltării ulterioare a unor maşini, Bradford este un oraş care a aşteptat şi aşteaptă să fie din nou, cu un decalaj mare în centrul său, care întotdeauna a fost prins în recesiune, atunci când clădirile trebuiau să se ridice.
Iasi – Bradford se poate efectua cu autocare si microbuze frumos dotate ca cei ce calatoresc cu noi sa fie multumiti de serviciile oferite de noi.

Plecari Iasi – Bradford – Bradford – Iasi

Zilele de plecare pentru acest traseu sunt Luni, Marti, Joi, Vineri si Sambata cu plecare la ore diferite din Iasi. Imbarcarea este din fata Agentei Eurotrans Filaret vis-a-vis de Mcdonald .

Bradford  – Iasi se efectueaza – Marti, Joi , Duminica.

Bilete autocar Iasi – Bradford

Pretul biletului de autocar din Iasi Bradford difera de zilele de plecare , dar si de tipul transportului pentru ca avem si curse cu autocarul, dar si curse de microbuz pentru cei ce doresc sa ajunga mai rapid in Bradford. Costul unui bilet poate fi si in euro si in lire, fiecare cursa avand pretul ei.

In costul biletului este inclus si 45 kg de baga de persoana, plus un bagaj de mana care il ve-ti lua sus in autocar.
Pe parcursul traseului calatorii sunt serviti cu o masa calda, cu pauze pentru anumite cauze, cu filme si muzica in autocar, toate acestea pentru a fi cat mai relaxati posibil pana veti sosi la adresa dorita.
Va asteptam pentru detalii si rezervari de loc la agentia Eurotrans vis-a-vis de Mcdonald la Gara de unde puteti sa achizitionati si bilet pentru calatorie.
0749.473.468. – 0731.770.975. – 0232.213.881.

Transport autocar Iasi Bradford
Plecari Iasi Bradford