Transport persoane Iasi -Aars cu autocarul

Transport autocar Iasi Aars la adresa

Pret 150 €

  Transport persoane curse regulate Iasi Aars pentru  calatori pe ruta Iasi-Aars la adresa dorita de dumneavoastra punandu-va la dispozitie in zilele de Luni – Joi – Sambata  transport la adresa cu autocarul pana in Nurnberg iar de acolo  cu microbuze dotate corespunzator pentru o calatorie frumoasa si in siguranta, pana la destinatie in Aars.
Transport autocar  Iasi- Aars este de la sediul nostru Eurotrans Filaret din str. Srapungerii Silvestru nr. 3 vis a vis de McDonalds la ora 10.00.
Destinatiile unde ajungem in Danemarca : Padborg, Flensburg, Kolding, Esbjerg, Vejle, Herning, Aarhus, Randers, Hobro, Viborg, Aalborg, Odense. Dar este posibil sa ajungem si in alte orase si sate daca ne oferiti adresa .

Transport autocar bilete de calatorie Iasi Aars

In pretul biletului care este 150 E este inclus si 50 kg de bagaj .  Copii sub varsta de 10 ani au reducere 20 € din pretul biletului.

Ofertele noastre sunt interesante deoarece dorim sa facem pe cat posibil frumoasa calatoria care trebuie sa o faceti, si de aceea soferii nostri va vor ajuta cu bagajele totdeauna, ve-ti fi serviti cu o masa calda pe traseu, pauze pentru orice fel de nevoie, telefonul soferului pentru a putea sa vorbiti cu cei ca va asteapta in Aars.

Plecari Aars – Iasi oferim in zilele de Luni – Miercuri – Sambata

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la nr. 0232.213.881 — 0749.473.468 .- 0731.770.975.

Plecari Iasi Aars
Curse Iasi Aars