TRANSPORT PERSOANE IASI-AALBORG-IASI

Transport persoane Iasi Aalborg la adresa

Pret 150 €

 Transport plecari Iasi -Aalborg cu autocarul si  microbuzul in zilele de Luni – Joi – Sambata din Iasi-Aalborg, transportul efectuandu-se la adresa dorita de fiecare client.

Suntem interesati sa va asiguram un transport confortabil de aceea am pus la dispozitia dumneavoastra autocare si  microbuze spatioase si dotate cu utilitati pentru a parcurge o calatorie confortabila.

Bilete autocar – bagaje Iasi Aalborg

Costul unui bilet este de 150 € si include 50 kg bagaj. Copii cu varsta mai mica de 10 ani au o redudere de 20 € din pretul biletului.

Iesirea din tara se face pe la vama Bors din Oradea , si va asiguram o calatorie frumoasa si interesanta prin atmosfera din autocar dar si prin ceea ce ve-ti vedea prin ce tari margem.

 Transport autocar  Aalborg-Iasi sunt  Miercuri – Sambata – Luni. Dorim sa va ajutam cu mai multe relatii dar si pentru rezervari de aceea  va asteptam la sediul nostru din str. Silvestru nr. 3 vis-a-vis de Mcdonald de unde se face si imbarcarea persoanelor pe traseul Iasi-Aalborg sau sa ne contactati la numerele de telefon

 0232.213.881 — 0749.473.468. -0731.770.975

Plecari Iasi Aalborg
Transport Iasi Aalborg