Transport persoane Galati Derby

Transport persoane Galati – Derby la adresa

 

Transport cu autocarul din Galati – Derby ofera posibilitatea de a calatori confortabil si in conditii bune si cu soferi amabili si profesionisti.

Luni, Marti, Joi, Vineri si Sambata sunt zilele in care noi efectuam acest traseu Galati – Derby, la adresa si credem ca va este foarte de folos acest serviciu. Deoarece avem flota necesara ca pasagerii sa nu astepte si sa ajunga tarziu la destinatie.

Cursa regulata Galati – Derby , in zilele de Luni, Marti, Joi, Vineri si Sambata pleaca de la Mcdonald  la ora 06.00 calatorii fiind prezenti cu cateva minute inainte de imbarcare. In ziua de Vineri se pleaca la ora 05.30 din parcare de la Casa de Cultura.

Cu autocarul vom pleca din Galati pana in Londra iar acolo vom face schimbare cu microbuz pentru a putea duce persoanele la destinatie . Nu trebuie sa asteptati sau sa va ingrijiti de bagaje deoarece soferii din Anglia asteapta autocarul si imbarca calatorii in micorbuz si tot ei se ocupa si de bagaje.

Tariful calatoriei depinde de ziua plecarii :

  • Luni – Joi – Sambata – 125 lire pana la adresa
  • Marti si Vineri – 125 euro pana la adresa

Reduceri Galati – Derby

  • Copiii cu varsta mai mica de 1 an beneficiaza de 50% reducere la pretul biletului.
  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.
  • Pentru grupuri de minim 5 persoane se negociaza telefonic reduceri.
  • Bagajele ce depasesc 45 Kg se taxeaza separat fata de pretul biletului.

Eurotrans agentia de transport international , solicita tuturor celor care doresc sa calatoreasca pe ruta Galati – Anglia sa apeleze cu incredere deplina in serviciile noastre. Niciodata nu spunem ca suntem perfecti dar ne dam toate silintele pentru a indeplini pe cat posibil cerintele clientilor nostri.

Orice doreste informatii suplimentare poate sa sune la : 0749.473.468. 0767.021.208. 0747.882.546. 0232.213.881.

Transport persoane Galati Derby