Transport persoane Galati Aachen la adresa

Transport persoane Galati  Aachen la adresa

Un mare avantaj pentru fiecare persoane care au de parcurs acest traseu din Galati –Aachen, deoarece  sunt curse destinate la ADRESA.

Transport persoane la adresa Galati Aachen va ofera posibilitatea sa calatoriti cu autocarul cat si microbuzul amandoua fiind  dotate perfomant  ca sa poata satisface cerintele calatorilor.

Autocarele detin sistem wi-fi, audio- video, aer conditionat, scaune care se pot lasa pe spate in limita care sa nu deranjam pe cel din spate, loc pentru bagajul de mana care se poate pune sus deasupra dumneavoastra. Soferii care intretin aceste autocare si care le  conduc sunt bine pregatiti profesional cu foarte multe curse facute pe acest traseu dar si pe altele de multi,multi ani.

Cursele de autocar la adresa sunt efectuate de catre noi de foarte multi ani, si avem foarte multi pasageri care ne solicita de fiecare data datorita promtitudinii, seriozitatii firmei noastre si de asemenea soferii sunt oameni amabili si respectuosi.

Aveti posibilitatea sa va faceti planuri sigure in ceea ce priveste ziua de transport deoarece la noi aveti curse regulate Galati – Aachen trei zile pe saptamana.

-06.00 –plecare de la McDonald – Luni

-06.00 – plecare de la McDonald – Joi

-06.00 – plecare de la McDonald – Samabata

Pretul  transportului la adresa din Galati – Aachen este de:

Luni  – 120 euro pana la adresa in Aachen

Joi  – 120 euro pana la adresa in Aachen

Sambata – 120 euro pana la adresa in Aachen

Acest pret include si bagaj in limita a 45 kg bagaj de fiecare persoana in parte . Bagajele trebuie sa contina doar lucrurile acceptate, in afara de tigari (doar un cartus de persoana) , si bauturi alcoolice.

Costul biletului autocar  pentru copii Galati Aachen

  • Copii mai mici de 1 an -50% reducere la costul biletului
  • Copii intre 1 – 10 ani – 20 euro din pretul biletului
  • Ei au loc asigurat de asemenea si bagaj inclus in acest pret .

Daca calatorim din Galati catre Aachen, Germania este si normal sa ne si intoarcem ,zilele in care puteti sa reveniti inapoi acasa in Romania sunt Joi si Duminica.

Pauze suficiente, atmosfera placuta in autocar, ajutor de la soferii nostri, o masa calda gratuit intr-unul dintre restaurante sunt cateva din ofertele noastre pentru toti calatorii nostri.

Puteti sa beneficiati de serviciile noastre , de informatii, si de asemenea pentru a rezerva un loc in autocar daca ne ve-ti contacta la:

0232.213.881.  – 0749.473.468.  – 0767.021.208.

Transport autocar la adresa din Galati – Aachen