Transport persoane Focsani Colchester la adresa

Transport persoane Focsani Colchester  la adresa

Un transport de persoane la adresa de calitate cu plecare din Focsani – Colchester si in toata Anglia va putem oferi prin agentia noastra Eurotrans. Este absolut minunat ca putem sa circulam in toata Europa cu pasageri seriosi care-si doresc o vacanta , un concediu, sau in vizita in Anglia.
Cursele de autocar Focsani – Colchester se efectueaza saptamanal in mai multe zile cu orar si pret diferit. Dispunem de autocare si microbuze moderne care vor satisface cerintele tuturor calatorilor. Dotarile sunt cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio video, toaleta, acestea fiind conduse de soferi cu multa experienta care cunosc regulile si drumurile Romania – Anglia.
Aveti posibilitatea sa alegeti o zi din cinci disponibile cand avem transport autocar din Focsani –  Colchester. Avem colaboratori de transport seriosi care doresc si ei la radul lor sa efectueze cursele bine ca si calatorii sa fie multumiti pentru a ne face un serviciu unu altuia.

Programul autocarelor de transport persoane Focsani – Colchester
Luni , Joi, Sambata – imbarcare de la ora 08.00 din fata Magazinului Dedeman
Marti – 08,00 , Vineri – 06.00 -autogara
Ca sa puteti beneficia de cursele regulate la adresa din Focsani – Colchester  aveti nevoie de rezervare cu 2-3 zile inainte de plecare iar pentru aceasta aveti posibilitatea sa sunati la agentia noastra care va ofera posibilitatea sa efectuati plata in ziua plecarii in autocar la soferul nostru, acest lucru insemnand ca nu mai trebuie sa umblati prin oras pentru a cumpara bilet.

Biletele de calatorie Focsani -Colchester la adresa variaza datorita fiecarui transport in parte dar si de orasul unde doriti sa ajungeti si ziua plecarii. Preturile pot fi si in lire si in euro depinde de ziua si cursa cu care doriti sa plecati.
120 euro – marti si vineri
125 lire – luni, joi, sambata un transport de calitate

Beneficiezi de servicii gratuite o data cu achizitionarea biletului de autocar
In pretul biletului de autocar Focsani -Colchester  este inclus un bagaj de pana la 45kg care va fi depozitat in compartimentul autocarului destinat bagajelor, precum si un bagaj de mana (geanta sau rucsac) care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.
Cu ajutorul nostru dispuneti de posibilitatea sa va luati animalutul de companie in cazul care doriti sa calatoriti cu acesta , fiind necesar sa aiba cusca, actele, vaccinurile la zi. Pretul este de 100 de lire si zilele in care puteti sa il luati sunt Luni, Joi, Sambata.
Copii beneficiaza de reduceri pe traseul Focsani – Colchester
Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.
Pentru grupuri de minim 5 persoane se negociaza telefoni reduceri.

Calatoriile cu noi includ si o masa calda gratuit din partea noastra si beneficiaza toti calatorii din autocar. Deasemeni facem pauze pentru a putea sa ne recreem dar si pentru necesitati de orice natura.
Soferii nostri va vor ajuta in orice fel, bagaje, intrebari, si daca aveti nevoie sa sunati pe cineva din Anglia sau cand va intoarceti puteti deasemeni sa fiti ajutat de soferi.
Va punem la dispozitie si transport autocar de persoane Colchester – Focsani in 2 zile pe saptamana si anume Joi si Duminica.
Cu increderea ca v-am relatat putin din serviciile noastre , acum va asteptam pentru a ne contacta pentru rezervari din Focsani – Colchester cat si Colchester- Focsani. Puteti adresa oricand intrebari si sugestii la : 0232.213.881. – 0749.473.468. -0767.021.208

Transport autocar persoane Focsani -Colchester la adresa