Transport persoane Craiova Southampton la adresa

Transport persoane Craiova Southampton la adresa

Transport  de persoane la ADRESA a fost infiintat pentru a ajuta pe toti cei ce vor sa calatoreasca fara nici o alta grija decat aceea de a ajunge in siguranta si confort. Acest lucru il puteti avea daca apelati la serviciile noastre care vi le putem oferi in fiecare saptamana.

Cursele de pasageri la adresa cu plecare din Craiova –Southampton se efectueaza cu autocare si microbuze modern dotate si conduse de soferi care isi respecta munca pe care o fac regulat pe drumurile din Europa. Autocarele detin aer conditionat, toaleta, sistem audio video, wi-fi , scaune ce se pot rabata, si mai important este ca sunt verificate tehnic periodic asta pentru ca dorim sa sustinem siguranta calatorilor.

Orice persoana indiferent de varsta poate calatori prin transport autocar la adresa din Craiova – Southampton ,in orice scop ar fi turistic, vacanta, concediu, o scurta vizita la cei dragi si deasemeni pentru cei ce pot procura oferte de munca.

Craiova –Southampton curse regulate saptamanal in zilele:

Luni – plecare 09.30 – de la Baumax iesirea spre Filiasi
Joi – plecare 09.30 – de la Baumax iesirea spre Filiasi
Sambata – plecare 09.30 – de la Baumax iesirea spre Filiasi

Sunt trei zile pe saptamana in care va puteti decide pentru a calatori pe acest traseu, iar calatorii trebuie sa stie ca pot circula cu 45 kg baga de persoana plus un bagaj de mana care il vor lua sus in autocar. Zilele de plecare la noi nu se schimba doar atunci cand sunt anumite sarbatori legale programul poate fi putin modificat.

Oferim bilete autocar pentru transport la adresa Craiova – Southampton
Pentru ca este cursa care transporta calatorii la destinatie pretul este putin mai mare dar daca va decideti sa mergeti prin intermediul nostru atunci va ve-ti convinge de serviciile noastre de calitate.
125 lire pana la adresa – Luni
125 lire pana la adresa – Joi
125 lire pana la adresa – Sambata

Reduceri pentru copii ce vor circula pe acesta ruta Craiova –Southampton
Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.

Ca sa fie usor pentru cei ce doresc sa ocupe un loc in autocar va spunem ca este foarte simplu doar apeland la unul din numerele afisate mai jos. Pentru noi fiecare rezervare este importanta de aceea va asiguram de promtitudine si seriozitate. Rugam pe toti cei ce ne apeleaza sa fie si ei deasemeni seriosi atunci cand fac rezervare sa nu ocupam loc deageaba in autocar. Plata pentru bilet se poate face in ziua cand urcati in autocar la soferii nostri.

Toti calatorii din autocar pe parcursul celor 2 zile de calatorie vor beneficia de pauze, de ajutor, si de o masa calda gratuit impreuna cu soferii nostri intr-un restaurant.

Animale de companie pe ruta Craiova – Southampton
Fiecare persoana care detine un animal de companie si doreste sa il ia cu el in calatorie o poate face fara nici o problema doar sa aiba cusca, actele necesare si vaccinurile la zi. Pretul unui bilet pentru animalut este de 100 lire.

Va putem asigura transport persoane si din Southampton – Craiova saptamanal deasemeni dar in zilele de Joi si Duminica.
Pentru orice intrebare sau rezervare pentru Craiova –Southampton puteti apela:
0232.213.881. – 0749.473.468. – 0767.021.208.

Transport curse autocar la adresa Craiova – Southampton