Transport persoane Craiova – Germania la adresa

 

Transport persoane Craiova – Germania la adresa

Transportul international de pasageri Craiova – Germania poate indeplini dorinta oricarui pasager de a calatori in diferite scopuri in Germania. Cursele se efectueaza cu autocarul , ceea ce inseamna ca sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio video, toaleta.
Aveti posibilitatea sa alegeti o zi din saptamana in care doriti sa calatoriti deoarece punem la dispozitie 3 zile pe saptamana curse regulate la adresa dorita in Germania. Autocarul pleaca din Craiova – Germania : Luni, Joi si Sambata. Cursele noastre nu sufera modificari decat in perioade de sarbatori, in rest cursele circula normal.
Ora plecarii din Craiova este 09.30 din fata Magazinului Baumax la iesirea spre Filiasi , in acest loc trebuie sa fiti cel putin cu 15 minute inainte.
Transportul Craiova – Germania , implica soferi cu multa experienta si in acelasi timp si amabili cu calatorii.
Începând din anul 1949, Republica Federală Germania este un stat democratic parlamentar. De la reunificarea din 1990, Germania numără 16 landuri federale. Peisajul Germaniei este de o mare diversitate. În nord, se află coastele Mării Nordului şi ale Mării Baltice, în sud se ridică vârfurile înalte ale Alpilor. Între cele două extreme se află peisaje variate: câmpii agricole, vaste peisaje fluviale şi lacustre, regiuni împădurite, centre urbane şi munţi de înălţime medie.
Cel mai înalt vârf din Germania este Zugspitze, cu o înălţime de 2.963 metri. Cel mai lung fluviu este Rinul, al cărui curs pe suprafaţa Germaniei are o lungime de 865 kilometri. Germania numără 16 parcuri naţionale, 104 parcuri naturale şi 15 rezervaţii biosferice.
Viaţa în Germania este marcată de o diversitate de influenţe culturale dintre cele mai diferite, modernă şi deschisă către lume. Numeroasele sărbători tradiţionale, cum sunt carnavalul, festivaluri ale vinului şi berii, festivaluri muzicale de la muzică clasică până la rock, bucătărie de bună calitate, la care se adaugă vinuri care provin din 13 regiuni viticole, sunt tot atâtea ocazii de a petrece timpul liber în mijlocul semenilor.
Instituţii ştiinţifice, ca şi importante instituţii de educaţie şi cercetare, sunt de asemenea foarte solide: cele 370 de universităţi se bucură de un renume internaţional.
Deci cu alte cuvinte ai pentru ce sa mergi in aceasta tara prin transportul de persoane la adresa Craiova – Germania.
Pretul calatoriei incepe de la 120 euro si pana la 150 euro depinde cat de departe doriti sa ajungeti. Durata calatoriei este de o zi si jumatate dar aveti posibilitatea sa stati confortabil pana ce ve-ti ajunge la adresa dorita.
Cursele regulate Craiova – Germania, puteti sa va informati apoi sa ne sunati pentru rezervare si e suficent doar rezervarea telefonic si plata pentru bilet in ziua plecarii in autocar la soferii nostri care va vor inmana un bilet de calatorie pe ruta dorita.
Bagajul de calatorie
Craiova – Germania puteti sa aveti cu dumneavoastra inclus in pretul biletului 45 kg de persoana care se vor depozita in cala autocarului si o geanta de mana pe care o puteti lua sus in autocar. Bagajele ce depasesc 45 Kg se taxeaza separat fata de pretul biletului.

Reduceri la cursa Craiova – Germania
Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro reducere din pretul biletului.
Pentru grupuri de minim 5 persoane se negociaza telefonic reduceri.
Ca sa te poti intoarce din Germania aveti posibilitatea in zilele de Joi si Duminica rezervarile se fac direct la colegii nostri de acolo.
Agentia Eurotrans este dispusa sa ofere mai multe detalii daca dumneavoastra ne solicitati la 0232.213.881. 0749.473.468. 0767.021.208 . 0747.882.546.

 Transport de pasageri Craiova – Germania