Transport persoane Bucuresti Peterborough la adresa

Transport persoane Bucuresti  Peterborough la adresa

 

Transport din Capitala Romaniei – Bucuresti- ,  fiind capitala tarii si, in acelasi timp, cel mai mare oras, centru industrial si comercial al tarii.

Din orasul in care v-ati nascut si copilarit si trait puteti acum sa faceti concediu, vacanta, afaceri si alte placeri calatorind in Peterborouh, Anglia.

Transport persoane Bucuresti – Peterborough, destinat tuturor  celor care doresc ca calatoreasca cu autocarul in Anglia.

Cursele internationale Bucuresti cu transport la ADRESA in Peterborough in  fiecare saptamana cu autocare si microbuze moderne si soferi cu experienta care pot transporta calatorii in confort si siguranta.

Transportul cu autocarul – aer conditionat, sistem audio video, scaune rabatabile, wi-fi, spatiu pe culoar, toaleta. Autocarele sunt foarte curate, moderne, verificate tehnic la timp. Volanul autocarului este in mana unui profesionist care timp de foarte multi ani a circulat prin toata Europa.

Asiguram curse persoane Bucuresti – Peterborough la adresa saptamanal in mai multe zile ca dumneavoastra sa aveti posibilitatea sa alegeti ziua plecarii .

Plecarile din Bucuresti – Peterborough sunt efectuate regulat in zilele:

Luni – 09.00 – carrefour baneasa

Joi  -09.00 – carrefour baneasa

Sambata -09.00 – carrefour baneasa

Pentru ca suntem siguri ca doriti sa va fie comod pentru rezervarea unui loc in autocar am decis ca puteti cu un apel catre unul din telefoanele noastre sa va asigurati un loc in autocar spunandu-ne numele orasul plecarii orasul sosirii la adresa si ziua in care doriti  iar contravaloarea biletului sa face in ziua plecarii in autocar.

Bucuresti – Peterborough –bilete autocar

Luni – 125 lire pana la adresa dorita

Joi –   125 lire pana la adresa dorita

Sambata – 125 lire pana la adresa dorita

Anunt pentru cei ce doresc sa calatoreasca cu animalul de companie, o pot face lejer fara nici o problema doar sa fie in regula actele si vaccinurile sa aiba cusca iar pretul este de 100 lire.

Bagajele de calatorie Bucuresti – Peterborough

Fiecare calator poate sa detina un numar de 45 kg bagaj plus geanta de mana, dar cu precizarea ca amandoua nu vor contine tigari mai mult de un cartus de persoana si nici bauturi spirtoase. Bagajele se vor controla ca sa nu avem nici o problema la vamele prin care vom trece.

Reduceri copii pe traseul Bucuresti – Peterborough

  • Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.
  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.

In timpul acestei minunate calatorii va vom oferi posibilitatea sa beneficiati de o masa calda gratuit la unul din restaurantele alese de noi in siguranta. Deasemeni soferii nostri vor face pauze suficiente pentru necesitati, pentru o gustare, pentru cei fumatori.

Traseul urmat cu plecare din Bucuresti  – Cluj – Oradea – Vama Bors, Ungaria, Asustria, Germania, Franta, Londra, Peterborough la adresa.

Daca decideti sa va intoarceti din Anglia putem sa va asiguram transport autocar din Peterborough – Bucuresti, in zilele de Joi si Duminica.

Nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari suplimentare dar si pentru rezervari , noi suntem foarte seriosi sa luam in seama fiecare rezervare, din partea noastra este sigura si fara probleme, doar din partea fiecarui posibil pasager rugam sa fie seriozitate si sa nu ocupe loc in autocar fara a se mai prezenta la imbarcare.

Telefoane utile pentru cei ce doresc sa calatoreasca impreuna cu noi:

0232.213.881.    – 0749.473.468.    – 0767.021.208.

Transport international de persoane Bucuresti – Peterborough