Transport persoane Brasov Liverpool

Transport persoane Brasov Liverpool la adresa

Concediu sau vacanta, persoane de toate varstele pot circula liber si fara probleme pe ruta Brasov –Liverpool la adresa cu autocar si microbuz .

Transport persoane Brasov Liverpool include o serie de facilitati pentru a putea ajunge in siguranta si confort in Anglia. Acest traseu se efectueaza cu autocare si microbuze moderne fiind dotate cu ceea ce este necesar adica aer conditionat, sistem audio video, wi-fi, toaleta, scaune rabatabile, dar important este si ca sunt conduse de soferi cu multa experienta.

Pentru cursele Brasov –Liverpool la adresa aveti posibilitatea sa circulati in mai multe zile din saptamana la ore diferite si preturi diferite. Datorita faptului ca noi colaboram cu mai multe agentii avem un program variat de plecari in Liverpool.

In fiecare saptamana  dispunem de transport autocar din Brasov – Liverpool

Luni – plecare de la OMV Gara -12.00

Joi  – plecare de la OMV Gara -12.00

Sambata – plecare de la OMV Gara – 12.00

Ca sa puteti calatori intr-una din aceste zile aveti nevoie de rezervare care poate fi facuta in prealabil cu cateva zile inainte de plecare si aveti posibilitatea sa ne contactati telefonic si plata biletului poate fi facuta in ziua in care va urcati in autocar la soferii nostri.

Pentru un bilet de calatorie Brasov – Liverpool

125 lire pana la adresa – Luni

125 lire pana la adresa – joi

125 lire pana la adresa –sambata

In aceasta suma se poate calatori cu 45 kg de bagaj de persoana care se vor depozita in cala autocarului, iar pentru inauntru puteti avea o geanta de mana dar care sa fie corespunzatoare pentru a nu deranja pe cel de langa dumneavoastra.

Transportul la adresa este foarte util tuturor celor care doresc sa calatoreasca deoarece se vor urca din orasul Brasov si se vor da jos la destinatia dorita in Liverpool , si atunci nici bagajele nu vor mai fi o problema .

Copii sunt cei ce vor dispune de reducere la achzitionarea biletului

  • Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.
  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 lire reducere la pretul biletului.

Animale de companie

Aveti posibilitatea sa luati cu dumneavoastra daca detineti un animalut de companie fara nici o problema doar sa aveti toate documentele necesare, cusca, si vaccinurile facute la zi. Pretul unui bilet este de 100 lire.

Calatoriile lungi necesita si recreere , de aceea va anuntam ca se vor face pauze suficiente , si  de asemenea ve-ti fi serviti cu o masa calda gratuit din partea noastra.

Transportul de persoane Brasov – Liverpool  ofera calitate, promtitudine, la noi nu se schimba programul si nici zilele de plecare doar cand sunt sarbatorile legale atunci poate sa fie modificat putin.

Revenim din Liverpool – Brasov in zilele de Joi si Duminica cu precizarea ca din Liverpool va vom lua de la adresa , iar cand ajungem in Brasov oprirea este la OMV – Gara.

Avem speranta ca ve-ti fi multumiti de serviciile oferite de aceea va punem la dispozitie numerele de telefon:

0232.213.881.    – 0749.473.468.      -0731.770.975.

Transport persoane Brasov  Liverpool

Transport persoane Brasov Liverpool
Transport Brasov Liverpool