Transport persoane Braila – Londra la adresa

TRANSPORT PERSOANE BRAILA – LONDRA

Cursa de autocar regulata, Braila – Londra pusa la dispozitia tuturor celor care doresc sa calatoreasca cu autocarul in Anglia dar au ca oprire Londra.

Informam calatorii, turistii ca zilele de plecare din Braila– Londra sunt Luni, Joi , Vineri, si Sambata dintre care 3 zile pe saptamana  Luni, Joi, Sambata sunt aceleasi ore de plecare si acelasi pret iar pentru ziua de Vineri este alta ora de plecare si alt pret.

Transportul de persoane pe din Braila catre Londra este cu autocarul, avand aer conditionat, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje, sistem audio video performant, toaleta, acestea fiind conduse de soferi bine pregatiti, cu o experienta vasta pe drumurile Europei.

Calatorii sunt imbarcati din Braila pentru Londra  din Gara, ora 05.30, calatorii fiind rugati sa fie cu cel putin 15 minute inainte pentru a putea fi puse bagajele si pentru a achita biletul de calatorie.

Sa calatoresti in Anglia e ca un vis frumos deoarece poate oferi foarte multe locuri turistice de vizitat, se pot face afaceri importante, cei ce doresc sa lucreze o pot face deasemeni.

Londra este cel mai mare oras european dar si cel mai divers din punct de vedere etnic. Londra continua sa atraga ca un magnet sa domine si sa prospere. Ca si puncte de atractie sunt Big Ben, Westiminster, Palatul Buckingham, Catedrala Sf, Paul si Turnul Londrei. Spatiile verzi sunt foarte apreciate, iar pentru cei doritori de cumparaturi La Harrodos, sau pe Oxford Street.

Biletul de autocar

Pretul biletului din Braila – Londra poate fi achitat in lei, sau lire depinde cum aveti dumneavoastra, si rezervarea se face telefonic iar plata direct la sofer in ziua plecarii. Rezervarile se fac in prealabil cu cateva zile inainte de plecare asigurandu-va loc in autocar.

Luni , Joi , Sambata

.     Braila – Londra – Queensbury – 100 lire

  • Braila – Londra – Victoria – 115 lire
  • Braila – Londra – la adresa dorita – 125 lire

Vineri  – Braila – Londra –  Queensbury – 100 euro

Bagaje admise

Inclus in pretul biletului aveti voie sa luati cu dumneavoatra un numar de 45 kg de bagaj care v-a fi pus la cala autocarului , si in autocar puteti avea bagajul de mana.

Soferii vor face pauze suficiente pentru calatori pentru nevoi persoanle, pentru recreiere dar si pentru a servi masa . Suntem bucurosi sa va putem anunta ca va vom servi o masa gratuit pe pacursul calatoriei.

Braila – Londra pentru copii

  • Copiii cu varsta mai mica de 1 an beneficiaza de 50% reducere la pretul biletului.
  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.
  • Pentru grupuri de minim 5 persoane se negociaza telefonic reduceri.
  • Bagajele ce depasesc 45 Kg se taxeaza separat fata de pretul biletului.
  • In cazul achitarii unui bilet tru – retur si neprezentarii la retur biletul poate fi folosit in termen de 30 zile ( contravaloarea nu se innapoiaza ).

Autocarul va traversa Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Anglia. Returul din Londra- Braila, este Joi si Duminica.

Oferim informatii , precizari pentru a putea sa rezervati un loc cu multa bucurie. Dorim sa va fim de folos oricand aveti nevoie de aceea sunati la :

0749.473.468

0767.021.208

0232.213.881

0747.882.546

Ne puteti contacta si pe WhatsApp, E-mail , filaret_iasi@yahoo.com sau pe site eurotrans.