Transport persoane Botosani York la adresa

Transport persoane Botosani York la adresa

Transport persoane la adresa din Botosani – York saptamanal de calitate ve-ti gasi prin intermediul agentiei noastre specializata in acest domeniu de foarte multi ani.
Plecarile cu autocarul din Botosani-York, sunt la dispozitia dumneavoastra a tuturor celor care doriti sa calatoriti in siguranta si comfort . Cursele sunt regulate dar diverse in zile diferite la ore diferite si de asemeni la preturi diferite.
Autocarele sunt dotate modern pentru ca cerintele sunt diverse , atunci si noi am imbunatatit si pregatit autocarele pentru a fi cat mai comozi si intr-o atmosfera cat mai placuta. Soferii sunt draguti si amabili, dar mai presus de toate sunt profesionisti care isi practica meseria de foarte multi ani.
In fiecare saptamana in zilele de Luni, Marti, Joi, Vineri si Sambata avem posibilitatea de a va implini visul de a calatori in alta tara.
York este un vechi oras fortificat din Anglia, regiunea North Yorkshire, cunoscut pretutindeni ca loc in care cultura straluceste prin nenumarate obiective de mare valoare. Norocul de a fi infruntat putine evenimente nefaste de-a lungul timpului si dragostea oamenilor pentru tot ceea ce reprezinta mostenire materiala sau spirituala au contribuit decisiv la formarea identitatii orasului de astazi.
Trama stradala intortocheata, cladirile cu valoare istorica si muzeele sunt cele mai importante obiective turistice ale locului. Dat fiind numarul lor mare le vom prezenta doar pe cele reprezentative, evident fara a pune la indoiala valoarea celor neamintite.
In York puteti ajunge prin transport persoane la adresa:
Luni, Joi, Sambata – plecare la 09.30 de la OMV de pe Sucevei
Marti 09.00
Vineri-plecare 09.30 din Autogara
Calatorii ce vor dori sa detina bagaje trebuie spus ca aveti voie 45 kg bagaj inclus in pretul biletului de calatorie. Doritorii si detinatorii de animale de companie pot deasemena sa calatoreasca impreuna .
Achitarea biletului nu mai este o problema dificila, deoarece daca ve-ti suna la agentia noastra si ve-ti fi satisfacuti cu ce va putem noi oferi atunci rezervarea se poate face telefonic si plata biletului in ziua in care plecati la sofer.
Luni, Joi, Sambata – 125 lire pana la adresa
Marti – 120 Euro pana la adresa
Vineri – 120 Euro pana la adresa
Animal de companie – 100 lire si sa aiba toate documentele necesare plus vaccinurile impuse.
Botosani – York reduceri pentru copii
Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.
Pentru grupuri de minim 5 persoane se negociaza telefoni reduceri.
York – Botosani va putem oferi in zilele de Joi si Duminica iar pe parcursul calatoriei ve-ti fi serviti cu o masa gratuit din partea agentiei noastre.
Ne angajam sa va raspundem la fiecare intrebare dar si pentru a face rezervari daca ne contactati la : 0232.213.881. 0749.473.468. 0767.021.208.
Transport persoane Botosani – York la adresa cu autocarul