Transport persoane Botosani – Dover la adresa

Transport persoane Botosani – Dover la adresa

Firma Eurotrans asigura transport international de pasageri cu plecare din Botosani – Dover cu autocarul de cateva ori pe saptamana. Pentru a asigura Confortul si Siguranta calatoriilor dvs autocarele noastre sunt incadrate la categoria de 4 stele si dispun de urmatoarele dotari: Spatiu Generos, Geamuri Fumurii, Aer Conditionat, Frigider, Internet, Sistem Audio – Video, ce include TV, DVD .
In fiecare saptamana Luni,Marti, Joi, Vineri si Sambata sunt plecarile noastre din Botosani – Dover .
Plecarile Botosani – Dover
Luni, Joi , Sambata – plecare de la 09.30 de la OMV de pe Calea Sucevei
Marti
Vineri -plecare 09.30
Dover este un oraș și un district ne-metropolitan situat în Regatul Unit, în comitatul Kent, regiunea South East, Anglia.
Dover este unul dintre principalele porturi din sud-estul Regatului Unit fiind situat în punctul cel mai apropiat de coasta franceză.
Transport regulat de persoane la adresa din Botosani – Dover ofera clientului nostru oportunitatea sa parcurga atatia mii de kilometri in siguranta si soferi cu experienta .
Cursele cu bilete la autocar Botosani – Dover
Preturile difera de ziua plecarii deoarece avem mai multe tipuri de transport dar fiecare include un numar de 45 kg de bagaj de persoana plus o geanta de mana.
Luni, Joi, Sambata – 100 lire
Marti – 100 lire
Vineri – 100 euro
Cu noi aveti posibilitatea sa faceti pauze suficiente pe parcursul calatoriei Botosani – Dover, deasemeni sa serviti o masa gratuit si sa fiti intr-o atmosfera cat mai placuta in interiorul autocarului. Deasemenea este foarte important sa stiti ca puteti sa faceti rezervare telefonic si sa platiti biletul in ziua plecarii la sofer in autocar.
Botosani- Dover pentru cei ce beneficiaza de reduceri
Copiii cu varsta mai mica de 1 an beneficiaza de 50% reducere la pretul biletului.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.
Pentru grupuri de minim 5 persoane se negociaza telefonic reduceri.
In cazul achitarii unui bilet tur – retur si neprezentarii la retur biletul poate fi folosit in termen de 30 zile ( contravaloarea nu se innapoiaza ).
Pentru cei ce doresc sa se si intoarca cu noi intr-una din zilele saptamanii trebuie doar sa sune pentru rezervare : Joi si Duminica sunt zilele de retur din Dover – Botosani.
Cu certitudine va stam la dispozitie pentru informatii , sugestii dar si pentru rezervari la:
0749.473.468. 0232.213.881. 0767.021.208.

Transport la adresa din Botosani – Dover