Transport persoane Botosani Chelmsford la adresa

Transport persoane Botosani – Chelmsford la adresa

Un transport persoane de calitate ve-ti gasi prin intermediul agentiei noastre specializata in acest domeniu de foarte multi ani.
Curse regulate cu autocarul din Botosani-Chelmsford , sunt la dispozitia dumneavoastra a tuturor celor care doriti sa calatoriti in siguranta si comfort . Cursele sunt diverse in zile diferite la ore diferite si de asemeni la preturi diferite.
Autocarele sunt dotate modern pentru ca cerintele sunt diverse , atunci si noi am imbunatatit si pregatit autocarele pentru a fi cat mai comozi si intr-o atmosfera cat mai placuta. Soferii sunt draguti si amabili, dar mai presus de toate sunt profesionisti care isi practica meseria de foarte multi ani.
In fiecare saptamana in zilele de Luni, Marti, Joi, Vineri si Sambata avem posibilitatea de a va implini visul de a calatori in alta tara.
Chelmsford este un oraș și un district ne-metropolitan situat în Regatul Unit, reședința și cel mai important oraș din comitatul Essex, regiunea East, Anglia. Este situat la periferia de nord est a regiunii care include Londra și împrejurimile.
In Chelmsford puteti ajunge prin transport persoane la adresa:
Luni, Joi, Sambata – plecare la 09.30 de la OMV de pe Sucevei
Marti 09.00
Vineri-plecare 09.30 din Autogara
Calatorii ce vor dori sa detina bagaje trebuie spus ca aveti voie 45 kg bagaj inclus in pretul biletului de calatorie. Doritorii si detinatorii de animale de companie pot deasemena sa calatoreasca impreuna .
Achitarea biletului nu mai este o problema dificila, deoarece daca ve-ti suna la agentia noastra si ve-ti fi satisfacuti cu ce va putem noi oferi atunci rezervarea se poate face telefonic si plata biletului in ziua in care plecati la sofer.
Luni, Joi, Sambata – 125 lire pana la adresa
Marti – 120 Euro pana la adresa
Vineri – 120 Euro pana la adresa
Animal de companie – 100 lire si sa aiba toate documentele necesare plus vaccinurile impuse.
Botosani – Chelmsford reduceri pentru copii
Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.
Pentru grupuri de minim 5 persoane se negociaza telefoni reduceri.
Chelmsford – Botosani va putem oferi in zilele de Joi si Duminica iar pe parcursul calatoriei ve-ti fi serviti cu o masa gratuit din partea agentiei noastre.
Ne angajam sa va raspundem la fiecare intrebare dar si pentru a face rezervari daca ne contactati la : 0232.213.881. 0749.473.468. 0767.021.208.

Transport persoane Botosani – Chelmsford la adresa cu autocarul