Transport persoane Barlad Stoke on Trent la adresa

Transport persoane Barlad Stoke on Trent la adresa

Direct la Adresa este un transport special oferit de catre agentia noastra tuturor celor care vor sa stea comod si fara alte griji pana la destinatie.

Transport autocar si microbuz din Barlad Stoke on Trent se efectueaza saptamanal, regulat si fara nici o problema. Dispunem de autocare moderne dar si microbuze deasemeni care fac transfere la autocar dintr-un oras intr-altul. Sunt curate si detin toate utilitatile necesare pentru a putea parcurge acest drum.
Soferii care conduc autocarele sunt profesionisti si care isi fac meseria cu drag avand in vedere ca transporta oameni. Sunt atenti si amabili cu cei din jurul lor.

Cursele regulate de autocar din Barlad Stoke on Trent sunt efectuate Luni, Marti, Joi, Vineri si Sambata. Asta insemnand ca in orice perioada din an cursele raman aceleasi. Doar in timpul sarbatorilor legale programul poate suferi modificari.
– la ora 08.00 de la Gara se pleca Luni, Joi, Sambata
– la ora 07.00 de la Gara se pleaca Marti si Vineri
Toate cursele includ in pret bagaj cate 45 kg de persoana si puteti de asemenea avea si o geanta de mana.

Biletul de calatorie Barlad Stoke on Trent difera de zilele de plecare :
– la 125 lire pana la adresa – Luni, Joi, Sambata
– la 130 euro pana la adresa – Vineri
Puteti avea un loc in autocar daca solicitati rezervare, si asta poate fi facuta telefonic, si sa achitati valoarea biletului in ziua in care va urcati in autocar.

Un bilet pentru copii pe Barlad – Stoke on Trent
– copii pana la un an beneficiaza de 50 % reducere
– copii de la 1 – 10 ani beneficiaza de 20 lire/ euro reducere
Copii beneficiaza de asemeni de bagaj inclus in pret si loc asigurat in autocar alaturi de cei care ii insotesc.

Animale de companie
Iubitorii de animale de companie sunt anuntati ca au posibilitatea sa ia cu ei animalutul preferat contra cost. Biletul pentru el este de 100 de lire si zilele cad puteti sa circulati impreuna sunt Luni, Joi si Sambata.

Traseul nostru plecare din Barlad sosire la Targu Neamt apoi Reghin – Toplita – Cluj -Oradea-Ungaria – Austria – Germania- Belgia – Anglia.
Pentru ca dispunem de curse directe si regulate din Barlad – Stoke on Trent, este si normal ca sa avem si retur . Puteti solicita rezervare din Stoke on Trent– Barlad in zilele de Joi si Duminica. Ve-ti fi luati de la adresa dar in Barlad oprim la Gara.
Credem ca v-am fost de folos cu cateva din informatiile despre acest traseu Barlad -Stoke on Trent de aceea va si asteptam pentru rezervari la:
0232.213.881. – 0749.473.468. –0767.021.208.

Transport la adresa curse regulate Barlad Stoke on Trent