Transport persoane Braila Harlow

Transport persoane Braila Harlow la adresa

Transport persoane Braila Harlow cursa de autocar regulata, pusa la dispozitia tuturor celor care doresc sa calatoreasca pe aceasta ruta pana la adresa.

 Instiintam calatorii ca zilele de plecare din  Braila-Harlow sunt Luni, Joi , Vineri, si Sambata de la ora 05.30 de la Gara.

Transport persoane Braila Harlow este cu autocarul, avand aer conditionat, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje, sistem audio video performant, toaleta, acestea fiind conduse de soferi bine pregatiti, cu o experienta vasta pe drumurile Europei.

Imbarcarea calatorilor din Braila pentru Harlow se efectueaza de la gara ora 05.30 calatorii fiind rugati sa fie cu cel putin 15 minute inainte pentru a putea fi puse bagajele si pentru a achita biletul de calatorie.

Biletul de autocar

Din Braila-Harlow pretul calatoriei poate fi achitat in lei, sau lire depinde cum aveti dumneavoastra, si rezervarea se face telefonic iar plata direct la sofer in ziua plecarii. Rezervarile se fac in prealabil cu cateva zile inainte de plecare asigurandu-va loc in autocar.

Bagaje admise

Inclus in pretul biletului aveti voie sa luati cu dumneavoatra un numar de 45 kg de bagaj care v-a fi pus la cala autocarului , si in autocar puteti avea bagajul de mana.

Soferii vor face pauze suficiente pentru calatori pentru nevoi persoanle, pentru recreiere dar si pentru a servi masa . Suntem bucurosi sa va putem anunta ca va vom servi o masa gratuit pe pacursul calatoriei.

Transport Braila Harlow reducerii pentru copii

  • Copiii cu varsta mai mica de 1 an beneficiaza de 50% reducere la pretul biletului.
  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.
  • Pentru grupuri de minim 5 persoane se negociaza telefonic reduceri.
  • Bagajele ce depasesc 45 Kg se taxeaza separat fata de pretul biletului.
  • La bilet dus intors reducere de 20 euro.

Autocarul va traversa Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Anglia.

Oferim informatii , precizari pentru a putea sa rezervati un loc cu multa bucurie. Dorim sa va fim de folos oricand aveti nevoie de aceea sunati la : 0749.473.468 –  0767.021.208 – 0232.213.881 – 0747.882.546.

Transport persoane Braila Harlow la adresa

Transport persoane Braila Harlow
Transport Braila Harlow