Transport persoane

Servicii profesioniste de transport cu autocarul si microbuzul la destinatie

Calatoreste in siguranta in Europa

Transport persoane Romania in toata Europa

Euro Trans este o firma de transport persoane ce va pune la dispozitie curse de transport in autocare si microbuze moderne, rapide si confortabile.

Ne asiguram ca aveti parte exact de genul de transport pe care il doriti. Avem doar soferi profesionisti ce cunosc foarte bine traseul ce urmeaza sa-l efectueze.

  • Curse tur si retur in cele mai importante tari din Europa la preturi avantajoase

  • Aer conditionat

  • Sistem audio - video

  • Beneficiati de o masa calda pe drum GRATUIT!

  • Autocare si microbuze intretinute si verificate tehnic

  • Scaune rabatabile

  • Toaleta

  • Oferte si reduceri pentru grupuri, pensionari, stundeti si elevi!

Afla informatii la telefon 0749.473.468
bilete autocar si microbuz

Impacheteaza si pregateste-te de plecare

Bilete de autocar ieftine direct la destinatie

Servicii transport persoane – Bilete si curse autocar

transport persoane in europa
Transport persoane cu autocar

Transportul de persoane cu autocarul sau cu microbuzul este extrem de popular pe intreg continentul European, unde peste 55% dintre persoane utilizeaza acest mijloc de transport zilnic pentru transportul local cat si pentru cel international. De asemenea, pe distante cuprinse intre 500 si 1000 de km, autobuzul sau autocarul are cel mai mic pret de persoana dintre toate variantele de transport existente.

Noi, la Euro Trans, cunoastem cat de important este sa furnizam celor care doresc sa calatoreasca in Europa mijloace de transport sigure, moderne, rapide si ieftine. Cunoastem ca transportul cu microbuzul sau cu autocarul este cel mai important mijloc de transport din lume, atat la nivel urban cat si la nivel rural. De aceea, facm tot posibilul sa ne imbunatatim pe zi ce trece serviciile pe care le oferim clientilor nostri din toata Europa pentru transport international de persoane.

Cresterea populatiei, schimbarea tiparelor de mobilitate si o mai mare concentrare asupra problemelor de mediu schimba fata transportului public. Indiferent ca aceste calatorii sunt necesare pe distanțe scurte sau lungi, autobuzele si autocarele sunt unul dintre mijloacele de transport cele mai sigure, mai ecologice, mai prietenoase, accesibile si mai cuprinzatoare. Mobilitatea cucare Euro Trans transporta persoane pe distante lungi si scurte permite oamenilor sa exploreze lucruri noi prin turism sau in scopuri de afaceri.

Plecari zilnice cu autocaru din Romania in Anglia, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Austria

Aceste mijloace de transport se caracterizeaza prin rapiditate, flexibilitate, curatenie si mentine sanatatea mediului inconjurator printr-o poluare redusa. Mai mult decat atat, cursele cu autocarul sunt cele mai ieftine, adaptabile si avantajose sisteme de tranzit dintre toate si pe langa preturile mici de transport acestea ofera si cea mai mica emisie de CO2 pe pasager. Putem sa spunem despre transportul de persoane cu autocarul ca este cea mai ieftina si mai putin poluanta metoda de transport.

Transport persoane international la adresa

Compania Euro Trans ajuta oamenii de mai bine de 6 ani sa beneficieaza de educatie, sanatate, locuri de munca, de vacante sau de socializare oriunde pe teritoriul Europei la cele mai mici preturi. Cele mai importante destinatii pe care le puteti alege din portofoliul nostru sunt Germania, Anglia, Italia, Danemarca, Belgia sau Austria.

contact eurotrans
Contacti-ne pentru preturi bilete transport persoane

Tot ce trebuie sa faci este sa impachetezi iar noi ne vom ocupa de restul detaliilor privind calatoria ta!