Transport persoane Campina Anglia


Transport din Romania

Zilnic

Plecari de la

Plecare Campina ora 11.30 din Autogara

Vizualizari

786

Retur- Marți și Sămbată

12

Transport de persoane Campina Anglia

Firma noastra de transport persoane Campina – Anglia efectueaza curse cu autocarul sau microbuzul zilnic de la autogara la ora 11.15 catre principalele orase din Anglia. Avantajul pe care compania noastra vi-l ofera este de va transporta direct la destinatia dorita de dvs. Euro Trans va pune la dispozitie autocare de ultima generatie, verificate periodic si inspectate atat tehnic cat si estetic pentru a oferi un serviciu de transport persoane Campina– Anglia la cele mai inalte standarde. Incercam cu fiecare calatorie sa oferim pasagerilor nostri cele mai bune conditii dar si tarife, de aceea alaturi de noi beneficiati de un pret incepand cu 100 de lire pe calatorie in functie de destinatie sau greutatea bagajului. De asemenea, autocarele noastre dispun de aer conditionat, scaune rabatabile si confortabile, bucatarie de bord si sistem video sau audio, totul pentru a realiza un transport de persoane pe ruta Falticeni – Anglia cat mai confortabila si mai sigura. Nu in ultimul rand, aveti parte si de toaleta ecologica dar si opriri suficiente pe traseu atunci cand este necesar.

Plecari Campina – Anglia cu autocarul la adresa

Unul dintre marile avantaje pe care vi le punem la dispozitie pe langa siguranta si preturi accesibile sunt si cursele Campina – Anglia la destinatie care se desfasora zilnic cu plecare de la autogara din Campina la ora 11.15. Calatorind alaturi de Euro Trans veti avea posibilitatea sa transportati bagaj de cala de pana la 50 kg si altul de mana in mod gratuit. Efectuam plecari zilnice Campina – Anglia direct la adresa din autogara de la ora 11.15 iar cursa poate dura pana la 2 zile in functie de destinatia finala. Euro Trans va ofera in mod gratuit si o masa calda pe traseu insotita de bauturi racoritoare sau calde. Multe persoane aleg cursele cu autocarul Campina – Anglia si retur datorita sigurantei, al confortului si al pretului extrem de avantajos pe care microbuzul sau autocarul le ofera. Nu in ultimul rand, daca doriti sa calatoriti local pe teritoriul Angliei, Euro Trans tranziteaza zilnic prin zeci de curse cele mai importante zone si orase.

 

REZERVARI BILETE AUTOCAR CAMPINA – ANGLIA

Firma de transport persoane Euro Trans va sta la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane Campina – Anglia si retur non stop. Echipa noastra este pregatita sa va furnizeze toate detalii necesare privind calatoria dvs. cu autocarul sau microbuzul in cele mai bune conditii. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletelor, conditii din autocare si microbuze, statiile de plecare, orasele si localitatiile pe care le parcurgem, bagaje, oferte promotionale si alte optiuni pe care le puteti alege nu ezitati sa ne contactati.

Plecari Campina Anglia
Transport Campina Anglia
rezervari bilete autocar international

Euro Trans

Firma transport persoane international

Contact Skype

info@euro-trans.ro

Telefon

0749.473.468