Transport persoane Tecuci – Londra la adresa

 

Tecuci – Londra transport saptamanal , la dispozitia tuturor celor care doresc sa calatoreasca cu autocarul in Anglia din diferite motive, turistic, afaceri sau chiar pentru cei ce vor sa lucreze.

 Fiecare posibil calator trebuie sa stie  ca zilele de plecare din Tecuci– Londra sunt Luni, Joi , Vineri, si Sambata dintre care 3 zile pe saptamana Luni, Joi, Sambata sunt aceleasi ore de plecare si acelasi pret iar pentru ziua de Vineri este alta ora de plecare si alt pret.

Transportul de persoane  din Tecuci  in Londra este cu autocarul, avand aer conditionat, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje, sistem audio video performant, toaleta, acestea fiind conduse de soferi bine pregatiti, cu o experienta vasta pe drumurile Europei.

Din Tecuci pentru Londra persoanele se imbarca din fata Hotelui Turist, ora 07.00, calatorii trebuie sa fie cu cel putin 15 minute inainte pentru a putea fi puse bagajele si pentru a achita biletul de calatorie.

Londra este cel mai mare oras european dar si cel mai divers din punct de vedere etnic. Londra continua sa atraga ca un magnet sa domine si sa prospere. Ca si puncte de atractie sunt Big Ben, Westiminster, Palatul Buckingham, Catedrala Sf, Paul si Turnul Londrei. Spatiile verzi sunt foarte apreciate, iar pentru cei doritori de cumparaturi La Harrodos, sau pe Oxford Street.

Însă impresia generală pe care ti-o lasa orașul este genială. Totul este bine pus la punct până la ultimele detalii și îți dă cu adevărat senzația totul e cum trebuie. Tot orașul miroase bine. De la mâncarea din puburi, la aromele de pe străzi, nu mirosea nicăieri neplăcut.  Primul lucru pe care l-am observat a fost că absolut toată lumea zâmbește și abia așteaptă să te ajute. 

Biletul de autocar

Valoare unui bilet din Tecuci – Londra poate fi achitat in lei, sau lire depinde cum aveti dumneavoastra, si rezervarea se face telefonic iar plata direct la sofer in ziua plecarii. Rezervarile se fac in prealabil cu cateva zile inainte de plecare asigurandu-va loc in autocar.

                    Luni , Joi , Sambata

Tecuci – Londra – Queensbury – 100 lire

Tecuci – Londra – Victoria – 115 lire
Tecuci– Londra – la adresa dorita – 125 lire
Vineri

 Tecuci – Londra – Queensbury – 100 euro

Bagaje admise

 In pretul biletului aveti voie sa luati cu dumneavoatra un numar de 45 kg de bagaj care v-a fi pus la cala autocarului , si in autocar puteti avea bagajul de mana.

Bagajele ce depasesc 45 Kg se taxeaza separat fata de pretul biletului.

Se vor face pauze suficiente pentru calatori pentru nevoi persoanle, pentru recreiere dar si pentru a servi un sendvici etc, iar in timpul acestei calatorii ve-ti fi serviti din partea agentiei cu o masa.

 Pretul calatoriei pentru copii Tecuci – Londra 

Copiii cu varsta mai mica de 1 an beneficiaza de 50% reducere la pretul biletului.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.
Pentru grupuri de minim 5 persoane se negociaza telefonic reduceri.

In cazul achitarii unui bilet tur – retur si neprezentarii la retur biletul poate fi folosit in termen de 30 zile ( contravaloarea nu se innapoiaza ).
Cu autocarul ve-ti pleca din Romania apoi va traversa Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Anglia. Returul din Londra- Tecuci este Joi si Duminica.

Informatii , sugestii, si  pentru a putea sa rezervati un loc in autocar va rugam sunati. Dorim sa va fim de folos oricand aveti nevoie de aceea sunati la :

0749.473.468

0767.021.208

0232.213.881

0747.882.546

Ne puteti contacta si pe WhatsApp, E-mail , filaret_iasi@yahoo.com sau pe site eurotrans.