Transport persoane Suceava Gloucester la adresa

Transport persoane Suceava – Gloucester la adresa

Transport persoane Suceava- Gloucester pentru toti cei ce doresc transport rapid si la adresa. Prin serviciile oferite de noi , calatoriti rapid si comod datorita dotarii autocarelor, care sunt verificate la timp, pentru a putea sa parcurga atatia mii de km.
Cursele regulate de autocar si microbuz Suceava-Gloucester au ca ora de plecare din Suceava la 10.30 de la Metro, acolo persoanele care au rezervare trebuie sa fie prezente cu cel putin 15 minute inainte de plecarea masinii.
Autocarele care va vor transporta detin aer conditionat, pe timp de vara, si desigur caldura pe timp de iarna, scaune rabatabile, loc spatios pentru bagajele care le ve-ti avea cu dumneavoastra.
Prin experienta acumulata de-a lungul anilor va propunem sa luati in considerare acest tip de transport autocar Suceava-Gloucester la adresa deoarece usureaza calatorii , ei ne mai fiind obligati sa stea prin gari , autogari cu bagaje, ci doar sa stea linistiti pana la adresa dorita.
Plecarile din Suceava-Gloucester sunt in mai multe zile pe saptamana:
Luni, Joi, Sambata – 10.30 plecare de la Metro
Marti -15.00 – plecare Metro
Vineri – 11.00- plecare Metro
Fie ca doriti o calatorie ca si turist, fie ca doriti doar o vacanta sau pentru a incheia vreo afacere pentru toate acestea puteti sa gasiti suficiente motive pentru a vizita Gloucester.

Orasul Gloucester a luat nastere cu secole in urma, cand romanii ce cutreierau dealurile Cotswold au vazut valea luxurianta Severn si au decis sa construiasca o garnizoana. De atunci, orasul a fost gazda mai multor popoare – celti, romani, saxoni si normanzi – fiecare lasandu-si amprenta asupra asezarii, urme vizibile si astazi. Terminatia “cester” din numele orasului vine din romanul “castrum”, iar cele patru strazi care formeaza unghiuri drepte in centrul orasului reflecta planificarea romana.

Atractiile principale sunt Catedrala Normanda, Muzeul Poporului si Muzeul Orasului, care “povestesc” istoria orasului si obiceiurile societatii de-a lungul vremurilor. In Docurile Istorice veti descoperi Muzeul Maritim, Muzeul Regimentelor din gloucestershire si Colectia Robert Opie. tot aici aveti la dispozitie un centru de cumparaturi, cafenele pe malul apei, baruri si restaurante, precum si excursii si croaziere cu nava Queen Boadicea II si un vas Dunkirk.

Preturile biletlor de autocar Suceava Gloucester la adresa

Luni , Joi, Sambata – 125 lire la adresa
Marti – 120euro la adresa
Vineri – 120 euro la adresa
Oferim posibilitatea tuturor iubitorilor de animalute si care doresc sa ii ia pe acest traseu Suceava Gloucester o pot face la pretul de 100 lire, si trebuie sa aiba fiecare certificat in ordine si vaccinurile la zi.
 Din Suceava-Gloucester se ofera si reduceri la:
Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.
Pentru grupuri de minim 5 persoane se negociaza telefoni reduceri.
Puteti sa detineti ca si bagaje un nr de 45 kg de bagaj de persoana iar in plus aveti voie si un bagaj de mana care il ve-ti lua in autocar.
Bagajele ce depasesc 45 Kg se taxeaza separat fata de pretul biletului.
Ca si agentie care respecta calatorii dorim sa va oferim:
– autocare moderne
– soferi cu experienta si amabili
– o masa gratuit pe parcursul calatoriei
Orice informatie pe traseul Suceava -Gloucester, si retur Gloucester – Suceava agentia noastra Eurotrans va sta la dispozitie cu urmatoarele numere de telefon:
0232.213.881. – 0749.473.468. – 0767.021.208.

Transport autocar si microbuz Suceava – Gloucester la adresa