Transport persoane Satu Mare Germania

Transport persoane Satu Mare Germania

TRANSPORT PERSOANE SATU MARE GRMANIA CU AUTOCARUL

Transport persoane Satu Mare Germania cu bilete de autocar zilnic cu sosire in orasele:Ansbach–Aschaffenburg–Augsburg–Baden Baden–Buhl–Crailsheim–Deggendorf–Dortmund–Dusseldorf–Essen–Frankenthal–Frankfurt–Freiburg–Freilassing–Giessen–Goppingen–Heidelberg–Heilbronn–Homburg–Kaiserslauteren–Karlsruhe–Koln–Lahr–Landshut–Mannheim–Muhldorf–Munchen–Nurnberg–Offenburg–Ohringen–Passau–Pforzheim–Rastatt–Regensburg–Rosenheim–Saarbrucken–Singen–Stuttgart–Trauntein–Ulm–Wurzburg.

Autocarele pentru transport persoane Satu Mare Germania sunt moderne, dotate cu scaune rabatabile, aer conditionat, grup sanitar, bucatarie de bord ,frigider, sistem video HI-FI.

GRATUIT: ceai/cafea pe parcursul calatoriei si o masa calda in Ungaria.

Reduceri.

-copii pana la 2 ani:100% reducere; copii intre 2-12 ani: 50% reducere,cu dreptul la un bagaj.

-elevi si studenti (pana la 26 ani): 15% reducere.

-pensionari: 15% reducere.

-grupuri reducere

Bagaje.

-in pret sunt incluse 70 kg bagaj/persoana (doua valize) si o geanta de mana.

-valiza in plus se taxeaza cu 25 €

-geanta in plus costa intre 15-30 €

Siguranta / Servici

Transport Satu Mare Germania  curse regulate

In calatoriile dumneavoastra cu autocarele Pletl sunteti insotiti de soferi profesionisti cu o mare experienta si insotitoare de bord care va stau la dispozitie pe parcursul calatoriei. Cu incredere si buna dispozitie vor face ca aceasta calatorie sa se transforme intr-o calatorie cat de placuta.

In autocarele PLETL pentru transport Satu Mare Germania nu se fumeaza,in schinb se fac suficente pauze in care fumatorii isi pot pratica hobby-ul.

Amanari sau renuntari la calatorie.

Pentru cursele de autocar Oradea Germania va rugam ca orice amanare sau renuntare la calatorie sa o anuntati cu cel putin 24 de ore inainte de data plecari.

Transport persoane Satu Mare Germania