Plecari Romania-Anglia la adrasa

PLECARI ROMANIA ANGLIA LA  ADRESA

Plecari Romania Anglia la adresa in zilele de Luni, Marti, Joi, Vineri si Sambata din toata tara de pe diferite trasee cu sosire in Anglia:

Plecari Anglia:

 Dover, Ashford, Maidstone, Dartford, Londra, Loughton, Chelmsford, Chenshunt, St.Albans, Watford, Hamel Hempstead, Aylesburi, Oxford, Swindon, Bristol, Crawley, Woking, Bracknell, Slough, Reading, Northampton, Rugby, Coventry, Birmingham, Wolverhampton, Leicester, Stafford, Stoke-on-Trent, Derby, Nottingham, Sheffield, Rotherham, Liverpool, Warrington, St.Helens, Manchester, Bolton, Rochdale, Leeds, Blackburn, Preston, Blackpool.

Plecari Romania Anglia

Plecari Romania Anglia este convenabil pentru fiecare dintre dumneavoastra atat timp cat doriti sa ajungeti in siguranta la cei dragi si nici nu o sa-i mai deranjati sa vina dupa dumneavoastra. Va poate astepta acasa cu un ceai sau o cafea fierbinte si cu dorinta de a va revedea din nou.

Oriunde doriti sa ajungeti in Anglia fie un oras mai mare fie un satuc mai mic nu conteaza deoarece cu ajutorul nostru va putem duce fara nici o problema.

Transport autocar Romania Anglia , autocare moderne si microbuze comfortabile care va asigura calatoria fiecaruia. In aceste zile de cand aceasta pandemie exista noi inca transportam persoane dar in anumite conditii de maxima siguranta. Pentru o calatorie sigura va rugam sa aveti la dumneavoastra masca de protectie.

In autocarele noastre ve-ti gasi solutii dezinfectante , curatenie si o ambianta destul de primitoare pentru toti calatorii.

Transport Romania Anglia conditii

-contract de munca sau rezidenta

-testul covid PCR

-alte doua teste platite in Anglia

Cand ajungeti in Anglia trebuie sa stati in autoizolare timp de 10 zile iar in ziua a doua de la sosire trebuie sa faceti un test si in a opt-a zi cel de al doilea test.

Anglia Romania de trei ori pe saptamana aveti posibilitatea sa reveniti acasa . Ca si conditii trebuie sa aveti testul covid facut la urcare in autocar. Revenim Luni, Miercuri si Sambata transport regulat Anglia Romania.

Plecari Romania Anglia, Plecari Anglia

Plecari Romania Anglia
Plecari Anglia