Transport persoane Oradea -Wolverhampton la adresa

  Transport persoane Oradea Wolverhampton la adresa

Calatorii ce doresc un transport de calitate si comfort pot apela cu incredere la serviciile oferite de agentia noastra.

Transportul de persoane Oradea –Wolverhampton ofera posibilitatea sa ajungeti la adresa dorita fara a mai avea si alte griji. Oferim acest tip de transport foarte comod pentru toti calatorii in zilele de Luni, Marti, Joi, Vineri si Sambata.

Aceste curse regulate se efectueaza cu autocare moderne dar si cu microbuze care va vor insoti pana la adresa dorita.  Pentru a asigura Confortul si Siguranta calatoriilor dumneavoastra autocarele noastre sunt incadrate la categoria de 4 stele si dispun de urmatoarele dotari: spatiu generos,  geamuri  fumurii, aer conditionat,  frigider ,internet sistem audio – video ce include TV, DVD .

Wolverhampton este un oraș și un Burg Metropolitan în cadrul Comitatului Metropolitan West Midlands în regiunea West Midlands. Pe lângă orașul propriuzis Wolverhampton, districtul conține și orașele Bilston și Wednesfield.

Orarul pentru Oradea Wolverhampton

Luni, Joi, Sambata – plecare la ora 22.30 din Gara

Marti

Vineri –plecare  23.00

Rezervarea unui bilet este foarte simplu de obtinut deoarece puteti apela telefonic si achitarea lui se face in autocar in ziua plecarii la sofer.

Luni, Joi, Sambata – pretul biletului pana la adresa 125 lire

Marti  – pretul biletului 120 euro

Vineri – pretul biletului 120 euro

Bilete autocar pentru copii

  • Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.
  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.
  • Pentru grupuri de minim 5 persoane se negociaza telefoni reduceri.

In aceasta calatorie Oradea-Wolverhampton puteti lua cu dumneavoastra bagaje dar nu mai mult de 45 kg de persoana plus o geanta de mana in interiorul autocarului. Ca si acte necesare pentru a putea calatori aveti nevoie de cartea de identitatea sa fie valabila.

  • Bagajele ce depasesc 45 Kg se taxeaza separat fata de pretul biletului.

Transportul international Oradea –Wolverhampton ofera clientilor sai pauze suficiente, filme si muzica in autocar, soferi foarte amabili pentru a calatori intr-o ambianta cat mai relaxanta.

Revenim in tara Joi si Duminica pe traseul Wolverhampton– Oradea, persoanele fiind luate de la adresa dar in Oradea oprim la Gara.

Suntem deosebit de incantati sa va raspundem prompt la fiecare intrebare si deasemeni puteti sa rezervati un bilet pe ruta Oradea – Wolverhampton la:

0232.213.881.   0749.473.468.  0767.021.208

 Transport la adresa Oradea Wolvehampton cu autocarul