Transport persoane Oradea Bath

Transport persoane Oradea Bath la adresa

Oradea-Bath cursa de autocar regulata, pusa la dispozitia tuturor celor care doresc sa calatoreasca pe aceasta ruta.

 Instiintam calatorii ca zilele de plecare din Oradea – Bath sunt Luni, Marti, Joi, Vineri, si Sambata dintre care 3 zile pe saptamana  Luni, Joi, Sambata sunt aceleasi ore de plecare si acelasi pret iar pentru ziua de Marti si Vineri este alta ora de plecare si alt pret.

Transportul de persoane pe din Oradea catre Londra este cu autocarul, avand aer conditionat, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje, sistem audio video performant, toaleta, acestea fiind conduse de soferi bine pregatiti, cu o experienta vasta pe drumurile Europei.

Imbarcarea calatorilor din Oradea pentru Anglia sunt rugati  sa fie cu cel putin 30 minute inainte pentru a putea fi puse bagajele si pentru a achita biletul de calatorie.

Biletul de autocar

Din Oradea-Bath pretul calatoriei poate fi achitat in lei, sau lire depinde cum aveti dumneavoastra, si rezervarea se face telefonic iar plata direct la sofer in ziua plecarii. Rezervarile se fac in prealabil cu cateva zile inainte de plecare asigurandu-va loc in autocar.

Bagaje admise

Inclus in pretul biletului aveti voie sa luati cu dumneavoatra un numar de 50 kg de bagaj care v-a fi pus la cala autocarului , si in autocar puteti avea bagajul de mana.

Soferii vor face pauze suficiente pentru calatori pentru nevoi persoanle, pentru recreiere dar si pentru a servi masa . Suntem bucurosi sa va putem anunta ca va vom servi o masa gratuit pe pacursul calatoriei.

Oradea-Bath pentru copii

  • Copiii cu varsta mai mica de 1 an beneficiaza de 50% reducere la pretul biletului.
  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.
  • Pentru grupuri de minim 5 persoane se negociaza telefonic reduceri.
  • Bagajele ce depasesc 50 Kg se taxeaza separat fata de pretul biletului.
  • In cazul achitarii unui bilet tru – retur si neprezentarii la retur biletul poate fi folosit in termen de 30 zile ( contravaloarea nu se innapoiaza ).

Autocarul va traversa Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Anglia. Returul din Anglia-Romania, este Joi si Duminica.

Oferim informatii , precizari pentru a putea sa rezervati un loc cu multa bucurie. Dorim sa va fim de folos oricand aveti nevoie de aceea sunati la :0749.473.468 – 0767.021.208 – 0232.213.881

Transport persoane Oradea-Bath