Transport persoane Iasi Wolverhampton la adresa

Transport persoane Iasi –Wolverhampton ,Anglia la adresa

  Eurotrans  transport autocar de  persoane Iasi – Wolverhampton cu autocarul si microbuzul pentru mai multe rute in Anglia, si in mai multe zile pe saptamana.

Cursele regulate Iasi – Wolverhampton la adresa

Am decis acum cativa ani in urma cu toti colaboratorii nostri ca este bine ca sa infiintam acest tip de transport la adresa, deoarece credem ca este foarte util tuturor calatorilor, acestia putand sa stea lejer si comod pe parcursul calatoriei pana ajung la destinatie. Ora nu va mai fi o problema atunci cand esti dus la codul postal din Wolverhampton , si nici nu ve-ti mai deranja pe cei ce va asteapta.

 Iasi – Wolverhampton se parcurge cu autocare moderne spatioase, si soferi perfectionati si amabili. Plecam din Iasi pana la Londra cu autocarul iar acolo microbuzele noastre asteapta pentru a prelua calatorii pe diferite rute pentru a fi dusi la adresa dorita.

Orarul si zilele de plecare Iasi –Wolverhampton

 Transportul international de persoane se efectueaza in fiecare saptamana , 5 zile fara nici o intrerupere in afara de zilele de sarbatori legale atunci cand programul mai poate suferi modificari.

Luni , Joi, Sambata – plecare la ora 09.30 din fata agentiei Eurotrans vis-a-vis Mcdonald

Marti -09.00

Vineri -08.00 din fata Garii

De la Iasi –Wolverhampton aveti posibilitatea sa calatoriti in orice scop doriti, turistic, la munca, sau pentru a incheia afaceri, pentru ca este un oras minunat cufundat în istorie şi tradiţie. Cu atât de multe locuri pentru a merge şi a se bucura de divertisment va fi niciodată fără a face ceva.

Wolverhampton pe lista de puncte de interes este vasta, deoarece există atât de mult pentru a vedea.  Există atât de multe cladiri interesante din epoci diferite, care sunt imbogatite cu tradiţie.  Există de asemenea, artă galerii, precum şi mass-media pentru oricine este interesat de producţie de televiziune. Wolverhampton este un oraş  în care  puteti petrece câteva zile pentru a experimenta toate activităţile recreative oferite pentru tine.

Biletul de autocar Iasi – Wolverhampton

Preturile difera , in functie de zile, de calitate, si deasemeni  copii beneficiaza de reduceri.

Luni, Joi, Sambata – 125 lire pana la adresa,  dus – intors -240 lire

Marti si Vineri  – 130 euro pana la adresa

Cei care au un animal de companie si doresc sa calatoreasca impreuna o pot face doar in zilele de Luni, Joi, si Sambata la pretul de 100 lire si sa aiba toate actele necesare si vaccinurile la zi.

  • Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.
  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.
  • Pentru grupuri de minim 5 persoane se negociaza telefoni reduceri.

Bagajele ce pot fi luate cu dumneavoastra au un numar de 45 kg de persoana, ce este peste se achita pret suplimentar.

Wolverhampton – Iasi se efectueaza in zilele de Joi si Duminica la pretul de 120 lire rezervarile se pot face telefonic si plata cand va urcati in autocar.

Suntem la agentia noastra  Eurotrans de pe Silvestru nr. 3  vis – a-vis de Mcdonald de la 09.00 – 16.00 zilnic, iar pentru cei ce nu se pot deplasa putem sa raspundem la telefon la numerele:

0232.213.881.  – 0749.473.468. – 0731.770.975.

Transport persoane cu autocarul Iasi Wolverhampton

Curse transport Iasi Wolverhamton
Transport autocar Iasi Wolverhampton