TRANSPORT PERSOANE IASI-VEJLE-IASI

 Transport persoane Iasi Vejle la adresa

Iasi Vejle ,Danemarca curse transport persoane Iasi Vejle cu destinatie exacta,adica transportam calatorii direct la adresa dorita in Vejle. Aceasta cursa ajuta pasagerii sa ajunga in siguranta si fara alte probleme pana la acei ce va asteapta.

Plecari cu autocarul Iasi – Vejle in fiecare saptamana :

Luni – 10.00 –Agentia Eurotrans Filaret

Joi  – 10.00 – Agentia Eurotrans Filaret

Sambata – 10.00 – Agentia Eurotrans Filaret

Intr-una din aceste zile aveti posibilitatea sa calatoriti cu autocarul pe aceasta ruta Iasi – Vejle, autocarele si microbuzele noastre va da ocazia sa calatoriti confortabil si in conditii moderne, deoarece avem masini frumoase si ingrijite. Soferii sunt de asemenea persoane care au experienta si stiu sa ajunga in siguranta pana in Vejle.

Iasi – Vejle , pretul este de 150 euro si este inclus si bagajul care nu trebuie sa depaseasca 45 kg de persoana plus o geanta de mana care o ve-ti lua in autocar.

Calatoriti cu copii – reduceri :

Cei mici de pana la 1 an – 50 % reducere

Cei de la 1 an – 10 ani – 20 euro din pretul biletului

De asemenea au inclus bagaj si loc asigurat in autocar. Daca sunt bebelusi va trebuie si scaun special pentru ei pentru ca nu este voie sa tineti in brate.

Transport Iasi Vejle

Fiecare calatorie din Iasi – Vejle si retur Vejle – Iasi include o masa calda gratuit , soferii va vor bine dispune prin sitemul nostru audio – video , wi – fi, din autocar, aveti posibilitatea sa stati confortabili prin rabatarea scaunelor atat cat este posibil. Se vor face pauze la cateva ore pe traseul la transport Iasi Vejle . Oricum dorim ce este mai bine pentru calatorii nostri de aceea facem eforturi pentru a fi o companie cay mai placuta si eficienta.

Iasi – Vejle – rezervari si informatii puteti gasi la Agentia noastra din Iasi  Eurotrans Filaret vis-a-vis de McDonald de unde sunt si imbarcarile pentru calatorie. Daca nu aveti posibilitatea sa veniti pana in ziua cand doriti sa plecati nu este nici o problema deoarece puteti sa faceti rezervarea telefonic si achitarea biletului in ziua in care plecati.

0232.213.881. – 0749.473.468.  – 0731.770.975.

Transport persoane Iasi  Vejle

Transport persoane Iasi Vejle
Transport Iasi Vejle