Transport persoane Iasi Varde la adresa

Transport persoane Iasi Varde la adresa

Iasi – Varde ,Danemarca curse transport de persoane cu destinatie exacta,adica transportam calatorii direct la adresa dorita in Varde. Aceasta cursa ajuta pasagerii sa ajunga in siguranta si fara alte probleme pana la acei ce va asteapta.

Plecari cu autocarul Iasi – Varde in fiecare saptamana :

Luni – 10.00 –Agentia Eurotrans Filaret

Joi  – 10.00 – Agentia Eurotrans Filaret

Sambata – 10.00 – Agentia Eurotrans Filaret

Intr-una din aceste zile aveti posibilitatea sa calatoriti cu autocarul pe aceasta ruta Iasi – Varde, autocarele si microbuzele noastre va da ocazia sa calatoriti confortabil si in conditii moderne, deoarece avem masini frumoase si ingrijite. Soferii sunt de asemenea persoane care au experienta si stiu sa ajunga in siguranta pana in Varde.

Bilete autocar Iasi – Varde la adresa

Iasi – Varde , pretul este de 150 euro si este inclus si bagajul care nu trebuie sa depaseasca 45 kg de persoana plus o geanta de mana care o ve-ti lua in autocar.

Calatoriti cu copii – reduceri :

Cei mici de pana la 1 an – 50 % reducere

Cei de la 1 an – 10 ani – 20 euro din pretul biletului

De asemenea au inclus bagaj si loc asigurat in autocar. Daca sunt bebelusi va trebuie si scaun special pentru ei pentru ca nu este voie sa tineti in brate.

Fiecare calatorie din Iasi – Varde si retur Varde – Iasi include o masa calda gratuit , soferii va vor bine dispune prin sitemul nostru audio – video , wi – fi, din autocar, aveti posibilitatea sa stati confortabili prin rabatarea scaunelor atat cat este posibil. Se vor face pauze la cateva ore . Oricum dorim ce este mai bine pentru calatorii nostri de aceea facem eforturi pentru a fi o companie cay mai placuta si eficienta.

Iasi – Varde – rezervari si informatii puteti gasi la Agentia noastra din Iasi  Eurotrans Filaret vis-a-vis de McDonald de unde sunt si imbarcarile pentru calatorie. Daca nu aveti posibilitatea sa veniti pana in ziua cand doriti sa plecati nu este nici o problema deoarece puteti sa faceti rezervarea telefonic si achitarea biletului in ziua in care plecati.

0232.213.881. – 0749.473.468.  – 0731.770.975.

Transport cursa la adresa Iasi – Varde

Transport Iasi Varde
Curse autocar Iasi Varde