TRANSPORT PERSOANE IASI-NOTTINGHAM-IASI

            Transport persoane Iasi Nottingham

Cursele de transport persoane Iasi-Nottingham, va pot aduce la cunostiinta ca aveti posibilitatea sa plecati din Iasi in zilele de Luni , Marti,  Joi, Vineri, Sambata in Anglia, Nottingham.

Deoarece efectuam acest tip de transport persoane la ADRESA, va spunem ca fiecare client este foarte multumit de serviciile noastre oferite.

Iasi – Nottingham , transport autocar, in fiecare saptamana, cu plecare,  din Iasi , din fata Agentiei Eurotrans-Filaret vis-a-vis de McDonald la Gara la ora 10.00.

Plecari autocar Iasi Nottingham

Acum puteti sa doar sa vizitati Nottingham, sau sa mergeti in cautarea unui loc de munca, indiferent de intereseul pe care il aveti puteti sa apelati la agentia noastra , pentru rezervarea unui loc.

Nottingham este aproape de centrul Angliei în inima regiunii East Midlands. Nottingham are unul dintre cele mai rafinate medii urbane cu mai multe cafe-baruri şi restaurante elegante decat orice alt oras asemanator, o reputaţie de invidiat pentru cluburi, teatre, cinematografe si galerii. Nottingham reprezinta tinutul legendarului erou Robin Hood şi a adversarului său, Seriful de Nottingham.

Pretul unei calatorii difera de ziua in care doriti sa plecati deoarece sunt mai multe tipuri de transport.

Pentru dumneavoastra tinem sa va spunem ca aveti voie sa luati ca si bagaj o greutate de 50 kg de persoana, acest bagaj fiind depus la cala autocarului, iar inauntru o geanta de mana.

Pe aceasta ruta, Iasi- Nottingham, daca veti fi insotiti de copii mai micuti de zece ani , vi se acorda o reducere, avand si copilul loc si bilet.

Sunteti serviti la un restaurant cu o masa calda, pe care soferii o sa va spuna in autocar unde si cand, se va face, deasemeni se fac si pauze suficiente, ca sa va puteti relaxa.

Agentia noastra asteapta clientii vis-a-vis de Mcdonald la Gara, Eurotrans Filaret, sigla cu culoarea albastra langa farmacia veterinara.

Transport de la adresa din Nottingham – Iasi in zilele de Marti, Joi si Duminica .

Dar e foarte important ca puteti sa faceti rezervare telefonic si sa achitati biletul si in ziua plecarii.

0232.213.881. – 0749.473.468. – 0731.770.975.

Iasi Nottingham curse autocar
Transport persoane Iasi Nottingham