Transport persoane Iasi Munster la adresa

Transport persoane Iasi Munster la adresa

Transport  persoane la ADRESA  Iasi- Munster, curse regulate  la destinatie cu autocare si microbuze si retur din Munster– Iasi deasemeni transport zilnic.

 Eurotrans va pune la dispozitie curse zilnice si regulate din statie fixa de plecare din Iasi dar la adresa in orasul Munster. Prin ceea ce va oferim puteti beneficia de servicii de calitate si comfort pentru ca aveti posibilitatea sa stati confortabil de cand va urcati in autocar si pana ve-ti cobora la destinatie adica Munster la adresa. Autocarele si microbuzele sunt moderne cu toate utilitatile de care este nevoie pentru un asa traseu de lung.

Cursele internationale  pentru transportul persoanelor din Iasi- Munster ,la adresa se efectueaza:

Luni – plecare ora 10.00 din fata agentiei Eurotrans

Joi   – plecare ora 10.00 din fata agentiei Eurotrans

Sambata – plecare ora 10.00 din fata agentiei Eurotrans

 Puteti beneficia de serviciile noastre pentru transport pasageri in orasul Munster, cu autocare sau microbuze, soferi devotati pentru meseria care o fac si se dedica intr-u totul sa fie totul pe placul calatorilor. Biletele autocar pe ruta Iasi -Munster la adresa:

Orasul MUNSTER, un vechi oras german, ancorat adanc in istorie, este palpitant de tanar, cu un aer juvenil, datorita miilor de studenti ce studiaza aici.

El se afla in centrul unui triunghi format din orasele de mare prestigiu, care sunt Bremen (la 90 km), Hanovra (la 90 km) si Hamburg, la 70 de km, in inima regiunii de nord Westfalia. Eu am plecat din Olanda, cu familia, trecand granita vestica si am parcurs de aici doar 50 de km cu masina. Este un oras ordonat, elegant si verde, plin de tinerete, este un oras al superlativelor, total surprinzator.

Biletele autocar pe ruta Iasi -Munster la adresa:

130 euro– luni – cursa direct la adresa

130 euro – joi –cursa direct la adresa

130 euro – sambata – cursa direct la adresa

La cursa pentru ADRESA oferim reduceri pentru copii

  • Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.
  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.

In oricare dintre scopuri va hotarati sa vizitati orasul Munster noi avem placerea de a va ajuta sa ajungeti in siguranta si conditii optime de transport persoane. Tineri sau batrani, mici sau mari oricine ne poate contacta pentru a le asigura aceste servicii.

Bagajele nu vor mai fi o problema de carat deoarece le ve-ti pune atunci cand va urcati in autocar si le ve-ti avea pana la destinatie in Munster in siguranta. Ele nu trebuie sa contina tigari sau bauturi spirtoase, si trebuie sa fie in limita de 45 kg de persoana. La  cursa de adresa, cursa cu plecare de dimineata aveti posibilitatea sa luati si animale de companie in cazul in care aveti unul si doriti sa calatoriti impreuna cu el. Amintim  ca aveti nevoie de acte pentru el (ea), cusca si vaccinurile facute la zi, iar pretul este de 100 de euro.

 Transport regulat in fiecare saptamana din Munster – Iasi zilnic cu plecare doar Joi si Duminica. Ve-ti beneficia de o masa calda pe parcursul traseului , pauze suficiente.

 Va asteptam pentru rezervari la Agentia noastra Eurotrans vis-a-vis de McDonald la Gara, sau cel mai comod doar un simplu telefon, asigurandu-va un loc in autocar pentru ziua in care decideti sa plecati.

0232.213.881.   — 0749.473.468.  –0767.021.208.

Transport persoane autocar la adresa Iasi -Munster-Iasi