Transport persoane Iasi Koln la adresa

Transport persoane Iasi Koln la adresa

Curse transport persoane Iasi- Koln, curse zilnice  la destinatie cu microbuze si autocare si retur deasemeni zilnic din Koln -Iasi.

Agentia Eurotrans va pune la dispozitie curse zilnice din statie fixa de plecare din Iasi dar la adresa in Koln. Serviciile oferite de noi prin acest tip de transport sunt menite sa va satisfaca dorintele si exigentele dumneavoastra.

Orasul Koln ne farmeca cu ale sale case vechi, in stil baroc, una langa cealalta, cu cafenele, baruri, terase, parcuri, promenada pe malul Rinului.  Primaria orasului e in apropiere de piata Catedralei. De departe, pare inca o cladire veche, perfect integrata in peisaj. Are doar o placa minuscula, care avertizeaza ca e o cladire publica, care e deschisa vizitelor turistilor.

Avem posibilitatea sa mergem in croaziera pe rau, cateva ore, pentru a admira orasul si peisaje pitoresti sau pentru a vizita cele doua orase din proximitate, Bonn si Dusseldorf.

Cursele regulate de autocare pentru transportul persoanelor din Iasi- Koln ,la adresa se efectueaza:

Luni – plecare ora 10.00 din fata agentiei Eurotrans

Joi   – plecare ora 10.00 din fata agentiei Eurotrans

Sambata – plecare ora 10.00 din fata agentiei Eurotrans

Si avem deasemeni zilnic transport autocar Iasi – Koln cu plecare seara la ora 23.00 din fata de la Billa curse care opresc la Kennedystrase (Fernbusterminal B2B) Aeroport Koln,Bonn.

 Avantajul dvs de a beneficia de serviciile pentru transport persoane in orasul Karlsruhe, cu autocare sau microbuze, reprezinta cel mai ieftin mijloc de transport de persoane in Europa. Deoarece transportam calatorii la adresa fara a mai avea nici o grija oferim preturi de la:

120 euro – luni – cursa direct la adresa

120 euro – joi –cursa direct la adresa

120 euro – sambata – cursa direct la adresa

128 euro – in fiecare zi seara la 23.00 – cursa cu statie fixa

La cursa pentru ADRESA oferim reduceri pentru copii

  • Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.
  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.

La cursa de seara avem deasemeni reduceri pentru copii:

Copii pana la 2 ani reducere de 100 %

Copii intre 2 – 12 ani reducere 50 %

La aceasta cursa dispunem de reduceri si pentru grupuri:

grup peste 3 persoane – 2.50 euro la pretul biletului

grup peste 3 persoane (dus – Intors) – 5.00 euro la pretul biletului

grup peste 5 persoane dus – 5.00 euro la pretul biletului

grup peste 5 persoane (dus- intors) -10.00 euro la pretul biletului

elevi si studenti si pensionari – 15 % din pretul biletului

Va oferim oportunitatea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare pusa la dispozitia dvs. pentru transportul de persoane din Iasi- Koln, indiferent daca scopul vizitei dvs este turistic, interes de serviciu sau de afaceri.

Pentru bagaje aveti posibilitatea sa luati cu dumneavoastra un nr de 45 kg de persoana care sunt deja incluse in pretul biletului. La aceasta cursa la adresa, cursa cu plecare de dimineata aveti posibilitatea sa luati si animalute de companie in cazul in care aveti unul si doriti sa calatoriti impreuna cu el.

Trebuie amintit ca aveti nevoie de acte pentru el (ea), cusca si vaccinurile facute la zi, iar pretul este de 100 de euro.

Deasemeni oferim zilnic transport din Koln – Iasi zilnic cu plecare la ora 06.45  rezervarea se poate face telefonic, oferindu-va si alte detalii despre cursa.

Avem certitudinea ca ve-ti fi multumiti cu ofertele noastre si de aceea va asteptam pentru rezervari la Agentia noastra Eurotrans vis-a-vis de McDonald la Gara, sau cel mai comod doar un simplu telefon.

0232.213.881.   — 0749.473.468.  –0767.021.208.

Transport persoane autocar la adresa Iasi -Koln-Iasi