TRANSPORT PERSOANE IASI-HERNING-IASI

 Transport persoane Iasi Herning la adresa

Iasi – Herning ,Danemarca curse transport de persoane cu destinatie exacta,adica transportam calatorii direct la adresa dorita in Herning. Aceasta cursa ajuta pasagerii sa ajunga in siguranta si fara alte probleme pana la acei ce va asteapta.

Transport persoane Iasi -Herning

Oraşul Herning este destul de mare şi cu siguranţă extrem de îmbietor pentru turiştii din toate părţile lumii. Este al 12-lea oraş din Danemarca în ceea ce priveşte mărimea. Industria imobiliară joacă un rol important în dezvoltarea economică a acestui oraş. Aşteaptă-te deci să vezi aici clădiri cu un design foarte îndrăzneţ, clădiri moderne, ridicate doar din sticlă, extrem de frumoase. Hotelurile te vor lăsa şi ele cu respiraţia tăiată. Pe străzile pietonale vei găsi magazine de tot felul, să îţi faci toate poftele în ele. Cafenelele şi restaurantele rafinată, intime, discrete, nu lipsesc nici ele. De parcări nu vei duce lipsă în Herning, deci poţi veni cu maşina ta fără probleme. Îţi va plăcea aici, în acest minunat oraş danez.

Plecari cu autocarul Iasi – Herning in fiecare saptamana :

Luni – 10.00 –Agentia Eurotrans Filaret

Joi  – 10.00 – Agentia Eurotrans Filaret

Sambata – 10.00 – Agentia Eurotrans Filaret

Intr-una din aceste zile aveti posibilitatea sa calatoriti cu autocarul pe aceasta ruta Iasi – Herning, autocarele si microbuzele noastre va da ocazia sa calatoriti confortabil si in conditii moderne, deoarece avem masini frumoase si ingrijite. Soferii sunt de asemenea persoane care au experienta si stiu sa ajunga in siguranta pana in Herning.

Iasi – Herning , pretul este de 150 euro si este inclus si bagajul care nu trebuie sa depaseasca 45 kg de persoana plus o geanta de mana care o ve-ti lua in autocar.

Calatoriti cu copii – reduceri :

Cei mici de pana la 1 an – 50 % reducere

Cei de la 1 an – 10 ani – 20 euro din pretul biletului

De asemenea au inclus bagaj si loc asigurat in autocar. Daca sunt bebelusi va trebuie si scaun special pentru ei pentru ca nu este voie sa tineti in brate.

Fiecare calatorie din Iasi – Herning si retur Herning – Iasi include o masa calda gratuit , soferii va vor bine dispune prin sitemul nostru audio – video , wi – fi, din autocar, aveti posibilitatea sa stati confortabili prin rabatarea scaunelor atat cat este posibil. Se vor face pauze la cateva ore . Oricum dorim ce este mai bine pentru calatorii nostri de aceea facem eforturi pentru a fi o companie cay mai placuta si eficienta.

Herning – Iasi – Luni – Miercuri -Sambata

 Transport autocar Iasi – Herning – rezervari si informatii puteti gasi la Agentia noastra din Iasi  Eurotrans Filaret vis-a-vis de McDonald de unde sunt si imbarcarile pentru calatorie. Daca nu aveti posibilitatea sa veniti pana in ziua cand doriti sa plecati nu este nici o problema deoarece puteti sa faceti rezervarea telefonic si achitarea biletului in ziua in care plecati.

0232.213.881. – 0749.473.468.  – 0731.770.975.

Transport pasageri cursa la adresa Iasi – Herning

Plecari Iasi Herning
Transport persoane Iasi Herning