TRANSPORT PERSOANE IASI-FRANKFURT-IASI

Va punem la dispozitia dumneavoastra transport cu autocarul  Iasi-Frankfurt in fiecare seara. Transportul este asigurat cu autocare moderne pentru o calatorie in siguranta. 

Ora plecarii din Iasi este 23.00 din fata Magazinului Billa-Gara. Ora sosirii in Frankfurt este la 09.00 la Hauptbahnhof Sudseite. Din Frankfurt se pleaca zilnic la ora 11.00 din acelasi loc de unde va lasa.

Pretul biletului este de 120 € doar dus iar 220 € pretul pentru un bilet dus-intors, avand ca si avantaj la pretul de dus-intors reducerea de 20 € din pretul biletului.

Frankfurt este unul dintre orasele din Germania avand un puternic centru financiar si de transport. Este situat in Sud-Vestul Germaniei pe Raul Main, fiind si un oras care are multe de aratat turistilor care doresc sa il viziteze.

De la Zgarie Nori, Raul Main, Centrul istoric, Piata Romerberg, orasul Frankfurt fiind denumit ca o Metropola Europeana dinamica si o combinatie de culturi si stiluri de viata. In fiecare an Frankfurt gazduieste o multitudine de vizitatori din tara si din afara.

Aceste putine randuri spuse despre Frankfurt va invitam sa aveti o calatorie frumoasa si plina de aventuri. 

Va mai informam ca copii, elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de reduceri pentru pretul biletului. 

Detalii si rezervari la telefon 0232.213.881 — 0749.473.468transport germania