TRANSPORT PERSOANE IASI-ESSEN-IASI

Transport persoane Iasi Essen Iasi curse zilnice si la adresa

Plecare din Iasi-Essen, Essen -Iasi curse zilnice cu autocarul, curse ce includ numeroase facilitati pentru calatoria dumneavoastra. Detinem autocare de ultima generatie care sunt verificate la timp de catre servisurile noastre.

Imbarcarea pentru cursa Iasi-Essen este la ora 23.00 din Parcarea Magazinului Billa, si pretul unui bilet doar dus este de 133 € iar cine doreste bilet dus-intors beneficiaza de o reducere de 20 € din pretul biletului de 245 €.

Ca si bagaj aveti inclus in pretul biletului o greutate de 70 kg adica doua valize pentru cala autocarului iar pentru interior o geanta cu lucrurile personale, iar copii, elevii, studentii si pensionarii  beneficiaza de reduceri din pretul biletului.

Acum dorim sa va facem un scurt rezumat despre orasul Essen. Essen este un renumit oras din Germania pentru resursele sale naturale valoroase cum ar fi otelul si carbunele. Ca si cultura il are pe vestitul Van Gogh unul din cei mai apreciati artisti.

Mina de carbune Zeche Zollverein, este considerata cea mai frumoasa mina din lume. In ea gasiti obiective culturale extraordinare, un centru de design si cateva muzee interesante, avand o arhitectura in stil Bauhaus.

Va mai puteti bucura vizitand Gradina Botanica, Parcul cu locuri de joaca, o cascada. In Essen puteti achizitiona la piata auto masini second-hand la Essen Autohaus.

Plecarea din Essen catre Iasi este zilnic la ora 05.15 de la Hauptbahnhof.

Deasemeni oferim in zilele de Luni Joi si Sambata curse de ADRESA care ofera calatorilor comfort si siguranta pana la destinatie. Nu mai aveti grija de nimic atunci cand acceptati pentru aceasta cursa deoarece totul este asigurat.

Pretul calatoriei este de 130 euro si puteti transporta 45kg bagaj de persoana. Oferim la aceasta cursa o masa calda gratuit alaturi de soferii nostri. Pe acest traseu in zilele de Luni ,Joi si Sambata aveti posibilitatea sa transportati si ANIMALE DE COMPANIE la pretul de 100 euro.

 Va stam la dispozitia pentru rezervari dar si pentru alte informatii la telefon 0232.213.881 — 0749.473.468. – 0767.021.208.

GERMANIA 3