TRANSPORT PERSOANE IASI-ESBJERG-IASI

Transport autocar Iasi Esbjerg la adresa

 Iasi Esbjerg curse autocar,  va oferim posibilitatea de a calatori pe ruta Iasi-Esbjerg la adresa dorita de dumneavoastra punandu-va la dispozitie in zilele de Luni – Joi – Sambata curse regulate cu autocarul si  microbuz dotate corespunzator pentru o calatorie frumoasa si in siguranta.

Plecari Iasi -Esbjerg cu autocarul

Esbjerg s-a dezvoltat in jurul portului, poarta orasului spre vest. Astazi portul este centrul industriei petroliere din larg, insa si orasul este animat, cu multe restaurante, cafenele, baruri si discoteci. Cea mai mare parte a atractiilor orasului insa, sunt de natura marina. Nu trebuie sa ratati o plimbare prin port cu barca si, pentru cei mai activi, exista o piscina pentru inot, un teren de golf si se poate face surfing. Partea cea mai atractiva a orasului este apropierea de coasta Iutlandei, cu dune de nisip si aractii precum Legoland.

Bilete autocar Iasi – Esbjerg

Biletele se pot procura direct de la agentia noastra cu cateva zile inainte de a va decide plecarea, sau se pot face rezervari telefonic si achitarea biletului in ziua plecarii. Pretul biletului este de 150 € si va transporta pana la destinatia dorita.

Transport Esbjerg – Iasi 

Aveti posibilitatea sa alegeti una din trei zile in care venim din Esbjerg catre Iasi si anume in zilele de Luni – Miercuri – Sambata.

Plecarea din Iasi este de la sediul nostru Eurotrans Filaret din str. Srapungerii Silvestru nr. 3 vis a vis de McDonalds la ora 10.00.
Destinatiile unde ajungem in Danemarca : Padborg, Flensburg, Kolding, Esbjerg, Vejle, Herning, Aarhus, Randers, Hobro, Viborg, Aalborg, Odense, aceastea nu sunt singurele destinatii unde ajungem sunt doar orasele principale, dar noi ne abatem la orice adresa doriti dumneavoastra. 

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la nr. 0232.213.881 — 0749.473.468 .- 0731.770.975.

Curse autocar Iasi Esbjerg
Transport persoane Iasi Esbjerg