TRANSPORT PERSOANE IASI-AARHUS-IASI

Transport autocar Iasi Aarhus la adresa

Pret 150 €

 Curse transport persoane Iasi Aarhus regulate de  calatori pe ruta Iasi-Aarhus la adresa dorita de dumneavoastra punandu-va la dispozitie in zilele de Luni – Joi – Sambata  transport la adresa cu autocarul pana in Nurnberg iar de acolo  cu microbuze dotate corespunzator pentru o calatorie frumoasa si in siguranta, pana la destinatie in Aarhus.
Transport persoane  Iasi- Aarhus este de la sediul nostru Eurotrans Filaret din str. Srapungerii Silvestru nr. 3 vis a vis de McDonalds la ora 10.00.
Destinatiile unde ajungem in Danemarca : Padborg, Flensburg, Kolding, Esbjerg, Vejle, Herning, Aarhus, Randers, Hobro, Viborg, Aalborg, Odense. Dar este posibil sa ajungem si in alte orase si sate daca ne oferiti adresa .

Transport autocar bilete de calatorie Iasi Aarhus

In pretul biletului care este 150 E este inclus si 50 kg de bagaj .  Copii sub varsta de 10 ani au reducere 20 € din pretul biletului.

Ofertele noastre sunt interesante deoarece dorim sa facem pe cat posibil frumoasa calatoria care trebuie sa o faceti, si de aceea soferii nostri va vor ajuta cu bagajele totdeauna, ve-ti fi serviti cu o masa calda pe traseu, pauze pentru orice fel de nevoie, telefonul soferului pentru a putea sa vorbiti cu cei ca va asteapta in Aarhus.

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la nr. 0232.213.881 — 0749.473.468 .- 0731.770.975.

Curse transport Iasi Aarhus
Plecari Iasi Aarhus autocar