Transport persoane Hunedoara Londra la adresa

Transport persoane Hunedoara Londra

Eurotrans plecari cu autocare si microbuze din Hunedoara – Londra, in fiecare saptamana agentia noastra poate sa va asigure un transport de calitate pentru toti pasagerii care doresc curse regulate din Hunedoara -Londra la statie fixa sau avem si Londra la adresa.

Hunedoara – Londra transport persoane deosebit de util tuturor pentru ca nu mai aveti nevoie de alte mijloace de transport pana la destinatie si nici grija cu bagajele.

Plecari autocar si microbuz Hunedoara – Londra

Curse autocar Hunedoara – Londra saptamanal in zilele de Luni , Joi , Sambata cu plecare la ora 19.00 de la Gara. Calatorii trebuie sa se prezinte cu jumatate de ora inainte de imbarcare.

Bilete autocar Hunedoara – Londra

Aveti posibilitatea sa va procurati un bilet pe ruta Hunedoara – Londra telefonic ca sa nu mai alergati prin oras cautand la diferite firme, si sa achitati biletului in ziua in care va decideti sa plecati. Intotdeauna ne preocupam de calatori pana in ziua plecarii si anume dumneavoastra faceti rezervarea iar noi inainte cu o zi de plecare sunam calatorii pentru a le da numarul soferului asta si pentru a avea siguranta ca totul este sigur.
Nu trebuie sa va preocupati de nimik cand va porniti de la Hunedoara si pana in Londra sunteti in siguranta si comfort.
Ajungem in Londra statie fixa Queensbury sau la fiecare adresa din Londra, doar ca pretul difera putin.

Bagajele pe ruta Hunedoara – Londra

45 kg de baga de persoana puteti sa luati inclus in pretul biletului de autocar plus o geanta de mana care o ve-ti tine cu dumneavoastra. Copii de asemeni au si ei inclus in pret bagaj.
Pe parcursul traseului o sa aveti o masa calda din partea agentiei transportatoare, soferii va vor ajuta cu cu aveti nevoie, si pauzele vor fi suficiente pentru recreere si diverse necesitati.

Londra – Hunedoara retur

Tot trei zile pe saptamana revenim din Londra catre orasul dumneavoastra si anume Marti, Joi, si Duminica. Pentru informatii, rezervari aveti posibilitatea sa ne contactati la numerele 0749.473.468. – 0731.770. 975. – 0232.213. 881.

Plecari Hunedoara Londra
Hunedoara Londra transport autocar