Transport persoane Braila Northampton

Transport persoane Braila Northampton la adresa

Transport persoane Braila Northampton  la ADRESA cu plecare din orasul dumneavoastra din staie fixa dar in Anglia, respectiv Northampton sa fiti dusi la destinatia dorita ?

Noi va propunem un rezumat al curselor regulate din Braila – Northampton, unde va prezentam zilele de plecare,comfortul autocarelor si microbuzelor, cat si pretul calatoriei .

Transportul cu autocarul din Braila – Northampton este accesibil tuturor persoanelor indiferent de varsta deoarece prin dotarile din autocar aveti posibilitataea sa calatoriti comod si in siguranta pana la destinatia dorita.

Autocarul pe ruta internationala Braila Northampton este echipat cu aer conditionat, sistem audio video, mai nou acum si cu wi-fi, toaleta, scaune rabatabile, spatiu suficient intre scaune si pe culoar. Autocarele cat si microbuzele sunt verificate tehnic la timp de aceea putem efectua cinci zile pe saptamana transport persoane Braila – Northampton. Colaboram si cu cele mai mari agentii din tara de aceea dovedim incredere.

O calatorie cu ajutorul cursei regulate Braila – Northampton poate fi efectuata in zilele:
plecare din Braila – 05.30 din fata Garii – Luni, Joi, Sambata – 3 zile
plecare din Braila – 05.00 din fata Garii – Marti – Vineri – 2 zile

Este de inteles faptul ca daca avem mai multe curse ore si zile diferite atunci si preturile variaza :
Marti si Vineri pana la adresa
Luni, Joi, Sambata  pana la adresa transport modern
In cazul achitarii unui bilet tur – retur si neprezentarii la retur biletul poate fi folosit in termen de 30 zile ( contravaloarea nu se innapoiaza ).

Northampton va poate oferi o varietate de lucruri in orice circumstanta doriti sa calatoriti, fie o excursie rapida, fie un concediu placut, fie cautati un loc de munca, fie in vizita la cineva apropiat. Puteti fi fascinati de splendoarea acestui oras din Anglia.

Transport Braila Northampton

Normal este ca la un asemenea drum lung sa posedati si bagaje cu dumneavoastra de aceea va spunem ca in pretul deja amintit puteti sa detineti 45 kg bagaj de persoana plus o geanta de mana.
Bagajele ce depasesc 45 Kg se taxeaza separat fata de pretul biletului. In bagaje va rugam intotdeauna sa nu aveti tigari mai mult de un cartus de persoana si sa nu aveti bauturi spirtoase.

Pentru copii avem reduceri la biletul de calatorie Braila – Northampton la adresa
Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.
Pentru grupuri de minim 5 persoane se negociaza telefoni reduceri.
Stim ca este un drum lung si obositor , de aceea soferii nostri care au experienta foarte multa de atatia ani, stiu sa faca pauze suficiente pentru a putea sa va recreeati, sa luati o gustare in liniste, pentru necesitati.

Braila – Northampton – oferte

Oferim din partea agentiei noastre o masa calda pe parcursul calatoriei, in zilele de Luni, Joi, Sambata care va asiguram ca va fi placut deoarece veti sta impreuna cu soferii nostri exact ca o familie mai mare.

Oferim posibilitatea sa puteti sa transportati cu dumneavoastra si animalutul de companie daca aveti unul cu conditia ca sa aiba tot ce este necesar de trecere la vama , pretul fiind de 100 de lire, Luni, Joi, Sambata.

Oferim tuturor celor care ne contacteaza relatii dar si sugestii, si precizarea ca puteti sa faceti rezervarea prin telefon si sa achitati biletul in ziua in care hotarati sa plecati la sofer.

Oferim si transport persoane din Northampton – Braila in zilele de Marti, Joi si Duminica, persoanele fiind luate de la adresa iar in Braila avem ca si statie Gara.

Numere de telefon disponibile
0232.213.881. – 0749.473.468. -0731.770.975.

Transport persoane Braila – Northampton

Transport persoane Braila Northampton
Transport Braila Northampton