Transport persoane Botosani – Ashford

Transport persoane Botosani – Ashford la adresa

Firma Eurotrans asigura transport persoane Botosani – Ashford cu autocarul de cateva ori pe saptamana. Pentru a asigura Confortul si Siguranta calatoriilor dvs autocarele noastre sunt incadrate la categoria de 4 stele si dispun de urmatoarele dotari: Spatiu Generos, Geamuri Fumurii, Aer Conditionat, Frigider, Internet, Sistem Audio – Video, ce include TV, DVD .
In fiecare saptamana Luni,Marti, Joi, Vineri si Sambata sunt plecarile noastre din Botosani – Ashford.

Transport Botosani – Ashford la adresa

Luni, Joi , Sambata – plecare de la 09.30 de la OMV de pe Sucevei
Vineri -plecare 09.30
Ashford, situat in comitatul Kent, este un orasel traditional, sigur, cu stradute inguste pline cu magazine, restaurante, cafenele si boutique-uri care contribuie la atmosfera tipic britanica a acestui loc. Se afla la aproximativ 20 minute cu masina de Canterbury si 40 minute cu trenul de Londra.
Transport persoane Botosani  Ashford la adresa ofera clientului nostru oportunitatea sa parcurga atatia mii de kilometri in siguranta si soferi cu experienta .
Transport Botosani – Ashford
Preturile difera de ziua plecarii deoarece avem mai multe tipuri de transport dar fiecare include un numar de 45 kg de bagaj de persoana plus o geanta de mana.
Luni, Joi, Sambata – 125 lire la adresa
Marti – 120 euro la adresa
Vineri – 120 euro la adresa
Cu noi aveti posibilitatea sa faceti pauze suficiente pe parcursul calatoriei Botosani – Ashford, deasemeni sa serviti o masa gratuit si sa fiti intr-o atmosfera cat mai placuta in interiorul autocarului. Deasemenea este foarte important sa stiti ca puteti sa faceti rezervare telefonic si sa platiti biletul in ziua plecarii la sofer in autocar.
Botosani – Ashford pentru cei ce beneficiaza de reduceri
Copiii cu varsta mai mica de 1 an beneficiaza de 50% reducere la pretul biletului.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.
Pentru grupuri de minim 5 persoane se negociaza telefonic reduceri.
In cazul achitarii unui bilet tur – retur si neprezentarii la retur biletul poate fi folosit in termen de 30 zile ( contravaloarea nu se innapoiaza ).
Pentru cei ce doresc sa se si intoarca cu noi intr-una din zilele saptamanii trebuie doar sa sune pentru rezervare : Joi si Duminica sunt zilele de retur din Ashford – Botosani.
Cu certitudine va stam la dispozitie pentru informatii , sugestii dar si pentru rezervari la:
0749.473.468. 0232.213.881. 0767.021.208.

Transport persoane Botosani Ashford

Transport persoane Botosani Ashford
Transport Botosani Ashford