Transport persoane Bacau Dover

Transport persoane Bacau Dover la adresa

Eurotrans o agentie care va pune la dispozitie transport persoane Bacau Dover cu autocarul dar si cu microbuze in toata Anglia in fiecare oras si sat la adresa dorita de fiecare calator in parte.

Transport la adresa Bacau -Dover inseamna comfort si siguranta , un drum linistit fara nci o grija. Autocarele care transporta pasagerii sunt moderne avand dotari de ultima generatie pentru ca fiecare calator sa fie multumit pe parcursul calatoriei.
Ele detin aparatura audio video, aer conditionat, scaune rabatabile, toalete, dar mai presus de toate ele sunt conduse de soferii nostri cu experienta, rabdare si foarte amabili cu calatorii.

Orarul cursei regulate Bacau – Dover la adresa

Saptamanal oferim transport international persoane cu precizarea ca ora plecarii din Bacau este diferita de fiecare zi in parte.
Luni, Joi, Sambata – plecare din bacau la 10.30 – lidl darmanesti

Marti – plecare din bacau – 09.00 – autogara

Vineri – plecare din bacau – 09.00 – autogara

Pentru a efectua cursa persoane Bacau Dover aveti nevoie de rezervare, aceasta putand sa fie facuta telefonic, iar plata biletului in autocar la sofer. Ca sa nu fie probleme este bine sa va prezentati la autocar cu circa 15 minute inainte de sosirea masinii pentru a nu creea discomfort.
Aflat la 122 km de Londra, în portul din Dover debarcă, anual, peste un milion de pasageri şi turişti, de pe vasele de croazieră sau veniţi cu maşini proprii. Oraşul Dover este aşezat pe valea Râului Dour, la baza dealurilor din această zonă faimoasă din Kent. Castelul, principalul punct de atracţie turistică.

Transport Bacau Dover bilete autocar

100 lire – luni, joi, sambata

100 euro – marti si vineri
Anunt pentru iubitorii de animale de companie, aveti ocazia sa transportati cu noi animalutul dumneavoastra dar numai insotit de un calator si avand toate documentele necesare plus vaccinurile la zi . Zilele in care puteti sa calatoriti impreuna cu animalutul preferat sunt Luni, Joi, Sambata la pretul de 100 lire.

Cei ce beneficiaza de reduceri pe traseul Bacau Dover

Copiii cu varsta mai mica de un an beneficiaza de 50% reducere.

Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani beneficiaza de 20 euro / lire reducere la pretul biletului.

Pentru grupuri de minim 5 persoane se negociaza telefoni reduceri.

Calatorii ce detin cu ei bagaje trebuie precizat ca sunt incluse in pretul biletului un numar de 45 kg bagaj de persoana pe care le vom pune in cala autocarului iar pentru inauntru puteti avea o geanta de mana.
Bagajele ce depasesc 45 Kg se taxeaza separat fata de pretul biletului.

Transport persoane Bacau Dover ofera:

seriozitate, atat cu masinile noastre cat si cu soferii nostri

transport regulat cu autocarul si microbuz

o masa gratuit in timpul calatoriei

pauze suficiente pentru toate nevoile fiecaruia

Suntem o firma serioasa care are ca si colaboratori transportatori deosebiti care isi iau in serios munca care o fac zilnic de cel putin 10 ani. Nu spunem ca suntem cei mai buni dar ne straduim si muncim zilnic ca conditiile cerute de client sa le putem satisface pe deplin.
Eurotrans va ofera numere de telefon unde puteti sa faceti rezervari dar si pentru relatii si sugestii de orice fel.
0232.213.881. 0749.473.468. 0731.770.975.

Transport persoane Bacau Dover

Transport persoane Bacau Dover
Transport Bacau Dover