TRANSPORT PERSOANE ADJUD-BRISTOL-ADJUD

TRANSPORT PERSOANE ADJUD BRISTOL CU AUTOCAR

Transport persoane pe ruta Adjud-Bristol-Adjud cu autocarul pana in Londra apoi pentru Bristol se pun la dispozitie microbuze care va vor transporta la adresa. Plecarea din Adjud este  in fiecare Luni  Joi,Vineri si Sambata de la ora 09.00 de la Gara.

Orasele din Anglia sunt: Dover, Ashford, Maidstone, Dartford, Londra, Loughton, Chelmsford, Chenshunt, St.Albans, Watford, Hamel Hempstead, Aylesburi, Oxford, Swindon, Bristol, Crawley, Woking, Bracknell, Slough, Reading, Northampton, Rugby, Coventry, Birmingham, Wolverhampton, Leicester, Stafford, Stoke-on-Trent, Derby, Nottingham, Sheffield, Rotherham, Liverpool, Warrington, St.Helens, Manchester, Bolton, Rochdale, Leeds, Blackburn, Preston, Blackpool.

Suntem incantati sa va oferim transport de persoane pe aceasta ruta dat fiind faptul ca ve-ti calatori intr-o tara cu multe avantaje si din punct de vedere turistic dar si al celor ce doresc sa gaseasca un loc de munca pentru a-si construi un trai mai bun.

Pretul de 125 lire semnifica, biletul de calatorie plus 50 kg de bagaj, dar cel mai minunat este ca va ducem la ADRESA cand ve-ti ajunge in Bristol.

Bristol este un oras al Angliei, fiind denumit un vechi port din lume, de aceea turistii vor fi incantati sa viziteze navele istorice, podul suspendat. Tot in Bristol aveti posibilitatea sa vizitati gradina zoologica fiind si ea printre cele mai vechi din lume.

Rezervari si informatii obtine-ti daca sunati la :

0232.213.881. – 0749.473.468. – 0767.021.208.

Transport persoane Adjud-Bristol

Transport Botosani Germania
Transport Adjud-Bristol la adresa