TRANSPORT ROMANIA-BELGIA

.

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA-BELGIA CU AUTOCAR

Transport persoane  Romania-Belgia , cu autocarul va punem la dispozitie  saptamanal, Luni si Joi si Sambata cu plecare din Romania, de pe mai multe trasee.

Traseu 1. [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-braila-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Braila[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-galati-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Galati[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/1080-2/transport-persoane-tecuci-elvetia-la-adresa/” color=”silver”] Tecuci[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-barlad-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Barlad[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-husi-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Husi[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-vaslui-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Vaslui[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-iasi-europa/transport-autocar-iasi-belgia/” color=”silver”] Iasi[/button]  

Traseu 2. [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-focsani-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Focsani[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-marasesti-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Marasesti[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-adjud-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Adjud[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-pesoane-onesti-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Onesti[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-bacau-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Bacau[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-roman-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Roman[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-piatra-neamt-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Piatra Neamt[/button]  

Traseu 3. [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-botosani-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Botosani[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-suceava-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Suceava[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-falticeni-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Falticeni[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-iasi-europa/transport-autocar-iasi-belgia/” color=”silver”] Pascani[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-piatra-neamt-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Targu Neamt[/button]  

Traseu 4. [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-bucuresti-belgia-liege-genk-hasselt-namur-charleroi-bruxelles-la-louviere-leuven-lier-antwerpen-gent-waregem-kortrijk-ieper-roeselare/” color=”silver”] Bucuresti[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-ploiesti-belgia-liege-bruxelles-antwerpen-gent-bruge-charleroi-kortrijk-la-adresa/” color=”silver”] Ploiesti[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-brasov-belgia-liege-bruxelles-antwerpen-gent-bruge-charleroi-kortrijk/” color=”silver”] Brasov[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-fagaras-belgia-liege-bruxelles-antwerpen-gent-bruge-charleroi-kortrijk/” color=”silver”] Fagaras[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-sibiu-belgia-liege-bruxelles-antwerpen-gent-bruge-charleroi-kortrijk/” color=”silver”] Sibiu[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-alba-iulia-belgia-liege-bruxelles-antwerpen-gent-bruge-charleroi-kortrijk/” color=”silver”] Sebes[/button]  [button color=”silver”] Deva[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-alba-iulia-belgia-liege-bruxelles-antwerpen-gent-bruge-charleroi-kortrijk/” color=”silver”] Alba Iulia[/button]  

Traseu 5. [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-toplita-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Toplita[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-reghin-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Reghin[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-targu-mures-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Targu Mures[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-ludus-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Ludus[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-turda-belgia/” color=”silver”] Turda[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-cluj-napoca-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Cluj Napoca[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-huedin-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Huedin[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-alesd-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Alesd[/button]  [button link=”http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-belgia/transport-persoane-oradea-belgia-la-adresa/” color=”silver”] Oradea[/button]  

Orarul de plecare cat si statia de imbarcare sunt puse in tabelul de mai jos pentru ca dumneavoastra sa aveti toate informatiile necesare.

Transportul persoanelor din Romania – Belgia se face cu autocarul , ce detine echipament necesar care asigura o calatorie placuta. Din Romania se iese pe la Oradea – Vama Bors , seara in jurul orei 23.00.

Cursele regulate din Romania – Belgia se efectueaza confortabil la ADRESA fiecarui pasager, de aceea suntem siguri ca doriti sa nu mai aveti nici o grija atat a bagajelor, cat si a mijloacelor de transport. Orasele unde ajungem in Belgia sunt :

LIEGE  – GENK –  HASSELT  – NAMUR –  CHARLEROI  – BRUXEL –  LA LOUVIERE –  LEUVEN –  LIER  – ANTWERPEN – GENT – WAREGEM – KORTRIJK –  IEPER – ROESELARE.

Belgia este situată pe frontiera ce divide Europa germanică de Europa latină iar cele două mari regiuni ale țării marchează acest lucru. Regiunea de limbă neerlandeză Flandra, situată în jumătatea de nord a țării, are 58% din populație iar regiunea de limbă franceză Valonia, situată în jumătatea de sud, are 32% din populație. Regiunea Capitalei Bruxelles, oficial bilingvă. Belgia se învecinează cu Franța, Germania, Luxemburg  și cu Țările de Jos.

Belgia, cu toate ca este o tara mica, este bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi. De asemenea, nu trebuie sa uitam ca este tara ciocolatei, a berii si a diamantelor.

Bruxelles va va atrage atentia in primul rand prin renumitul Grand-Place (centrul social al orasului), unde veti descoperi celebrul Hotel de Ville, unul dintre cele mai frumoase din Europa, care este luminat grandios noaptea.

Bucataria Belgiei va va cuceri din primul moment. Pe parcursul zilelor petrecute in diferite regiuni ale tarii veti putea degusta diferite specialitati de fructe de mare, scoici preparate delicios in multiple feluri, maatjes (hering) si chips, iar ca desert veti servi celebrele gaufres de Bruxelles.
Belgia se face iubita prin frumusetea oraselor, a peisajelelor uimitoare, dar mai ales, prin ospitalitatea oamenilor care sunt constienti ca traiesc in centrul cultural al Europei.

Bilete de autocar Romania – Belgia

Pentru a putea beneficia de timpul dumneavoastra liber, va oferim posibilitatea de a face rezervari telefonic, pentru obtinerea unui loc in autocar pe traseul Romania – Belgia. Preturile pe acest traseu sunt de la 120 € pana la 130 €, transportul fiind direct la ADRESA mentionata de dumneavoastra.

Se admit gratuit la transport douã bagaje/persoanã, în limita a 50 kg, bagaje care se înregistreazã şi sunt depuse în compartimentul de bagaje sau în remorca autocarului, şi un bagaj de mânã, în limita a 5 kg (conţinând bunuri strict necesare cãlãtoriei  alimente, medicamente) în autocar.

Reducerile si ofertele cursei de autocar 

La noi de reduceri beneficiaza doar copii mai mici de zece ani, o reducere de 20 €,  calatorii care solicita bilet dus – intors, deasemeni 20 € si grupurile care doresc transport international de persoane Romania – Belgia.

Ofertele de care beneficiati sunt , transport la ADRESA, soferi minunati care va sunt de un real ajutor, in interiorul autocarului aveti buna dispozitie datorita sistemului audio- video, pauze, si o masa calda gratuit.

Avem cursa regulata saptamanal si din Belgia – Romania, in zilele de Joi si Duminica, preluarea persoanelor fiind de la Adresa . Pentru aceasta trebuie sa sunati la colegii nostri in Belgia pentru a va asigura un loc in autocar.

Pentru ruta Romania – Belgia, rezervari si detalii : 0232.213.881. – 0749.473.468. – 0767.021.208. si puteti vizita si site – ul : www.europabus.ro

 Transport persoane Romania Belgia, Transport persoane Belgia

RUTA 1   RUTA 2   RUTA 3   RUTA 4  
 ORAS ORA ORAS ORA ORAS ORA ORAS  ORA
 BRAILA-GARA 05.30 FOCSANI-DEDEMAN 08.00  BUCURESTI-CARREFOUR-BANEASA 09.30 PIATRA NEAMT-GARA 12.30
 GALATI-McDONALDS  06.00 MARASESTI-MASOLEU 08.30 PLOIESTI-LIDL 11.00 TOPLITA-FAST FOOD  16.30
 TECUCI-HOTEL TURIST 07.00 ADJUD-GARA 09.00  BRASOV-GARA 13.00  REGHIN-LUKOIL 18.00
 BARLAD-GARA  08.30  ONESTI-AUTOGARA 10.00  FAGARAS-CENTRU 14.15 TARGU MURES-VOIAJOR 19.00
 HUSI-GARA 08.30 BACAU-LIDL 10.30  SIBIU-PECO EUROIL  15.30  LUDUS-AUTOGARA 19.00
 VASLUI-LIDL 09.00 ROMAN-AUTOGARA 11.45 SEBES-MINIMAX  17.00  TURDA-GARA 19.45
 IASI-FILARET 10.00 ——   ALBA IULIA-GARA 17.40 CLUJ-BILA 20.30
 HARLAU-RARESOAIA 11.00 BOTOSANI-OMV 09.30 DEVA-GARA  18.30 HUEDIN-CENTRU 21.30
 PASCANI-PETROM 11.30 SUCEAVA-AUTOGARA 10.30 AIUD-PENY 19.00 ALESD-CENTRU 22.30
 TARGU NEAMT-AUTOGARA 12.30 FALTICENI-AUTOGARA  11.15      ORADEA-GARA 23.00

 

Transport Romania Belgia